0-6 yaş arasındaki çocuklara ücretsiz olarak dağıtılacak!

Aktarılan son habere göre 0-6 yaş arasındaki çocuklara ücretsiz olarak verileceği açıklandı. Yapı Kredi’nin 0-6 yaş arasındaki çocuklara verdiği müjde ve detaylar haberimizde
0-6 yaş arasındaki çocuklara ücretsiz olarak dağıtılacak!

Yapı Kredi alkışlanacak bir harekete imza attı. Gelen son habere göre Cumhuriyetin bu yıl 100. Yılı olması sebebi ile Yapı Kredi, çocukları düşündüğünü duyurdu. Bu sebeple 100. Yıl kutlamaları kapsamında çocuklara eğitim seti hediye edilecek.

DEPREMDEN ETKİLENEN ÇOCUKLAR ÖNCELİKLİ

Aktarılan son habere göre Yarınlara Kartopu okul öncesi projesi ile verilecek olan eğitim setinden ilk olarak depremden etkilenen çocukların yararlanabileceği belirtildi. 6 yaşından küçük olan çocuklara bu sebeple eğitim seti verilecek.

56972.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Bu kampanya kapsamında eğitim setinden ücretsiz olarak yararlanmak isteyenler için detaylar belli oldu. Kampanyadan 0-6 yaş grubu çocukların yararlanabileceği belirtildi. Bu kampanya Prof. Dr. Selçuk Şirin rehberliğinde hazırlandı. 0 – 6 yaş arasındaki çocukların gelişimine katkı sağlamak amacı ile Yarınlara Kartopu projesi başlatıldı.

Bu kampanyadan yararlanacak olan kişilerin sosyo-ekonomik durumunun kötü olması şartı aranacak. Bu eğitim seti ile öğrencilerin duygusal, sosyal ve fiziksel becerilere destek olacak şekilde hazırlandığı belirtildi.

Hazırlanan bu kampanya içerisinde oyuncaklar, kırtasiye malzemeleri ve yazılı materyallerin olduğu aktarıldı.