Ucuz telefon arayanlar bu tarihi beklesin! Çin'in satış rekortmeni fiyat performans kralı Türkiye'ye geliyor

Son dönemde fırlayan cep telefonu fiyatları cepleri yakarken yeni telefon almak isteyenlere Redmi Note 12 Turbo, POCO F5 ismi ile geliyor.
Ucuz telefon arayanlar bu tarihi beklesin! Çin'in satış rekortmeni fiyat performans kralı Türkiye'ye geliyor

Ucuz telefon arayanlar bu tarihi beklesin! Çin'in satış rekortmeni fiyat performans kralı Türkiye'ye geliyor - Çin'de satış rekorları kıran ve ülkede Redmi Note 12 Turbo ismi ile satışa sunulan akıllı cep telefonu Türkiye pazarına doğru yola çıktı. 

Çin'de düşük fiyatı ve sunduğu özellikler ile tam bir fiyat performans canavarı olarak gösterilen Redmi Note 12 Turbo Türkiye pazarında POCO F5 ismi ile giriş yapmaya hazırlanırken cep telefonun ucuz ama hızlı cihaz arayan kişilerin gözdesi olacağı belirtildi. 

ÇİN'DE KAPANIN ELİNDE KALIYORDU! POCO F5 TÜRKİYE SATIŞ FİYATI KAÇ TL, NE KADAR OLUR?

Çin'in en çok satan akıllı cep telefonu modelleri arasında ilk sırada yer alan ve ülkede deyim yerindeyse peynir ekmek gibi kapışılan Redmi Note 12 Turbo Türkiye'de Poco F5 adı ile satışa sunulacak. 

Snapdragon 7+ Gen 2 işlemcisi sayesinde performansını garanti altına alan cep telefonu 6.67 inç boyutunda ve Full HD+ çözünürlüğünde olan OLED panel ekranı ile rakiplerine fark atıyor. 

120 Hz tazeleme oranına sahip olan cihaz bu sayede video izlemek isteyen kişilere iyi bir deneyim yaşama imkanı sağlıyor. 

OIS destekli olan 64MP ana kameraya 8MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP makro lens eşlik eden 3 arka kameraya ek POCO F5 ön yüzünde ise 16MP’lik bir selfie kamerası da yer alıyor. 

Android 13 kurulumu ile kutudan çıkması beklenen cihazın şu anda Türkiye fiyatı kesinlik kazanmazken rakiplerine oranla çok daha uygun bir fiyata satılmasına ise kesin gözü ile bakılıyor. 

İlgili Haberler