Google hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Hemen bunu yapmayanların hesabı silinecek

Dünyanın en büyük arama motoru olan Google hesabı olan kullanıcıları uyardı.
Google hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Hemen bunu yapmayanların hesabı silinecek

Google hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Hemen bunu yapmayanların hesabı silinecek - Dünyanın teknoloji devi Google hesabı olan tüm müşterilerine yönelik son derece kritik bir açıklamada bulundu.

Pek çok rakibi olsa da dünyanın bir numaralı arama motoru olmayı başaran Google sürekli olarak kendisini yenilemeye devam ederken tüm hesap sahiplerine yeni bir uyarı yayımladı. Milyonlarca kişinin google hesabı bulunurken bazı kişiler birden fazla hesap açan ya da hesap açmasına rağmen artık hesabını kullanmayan kişilere uyarı yapıldı.

GOOGLE HESABI OLANLAR! BUNU YAPMAZSANIZ HESABINIZ SİLİNECEK...

Teknoloji devi Google tarafından yapılan açıklamada hesap sahipleri uyarıldı. Yapılan açıklamada Google tarafından Mayıs ayında yapılan ilk duyurunun Aralık ayını kapsadığı, Aralık ayı yaklaştığı için bazı hesaplara e-postaların gitmeye başladığı ifade edildi.

Google kritik kararı uygulamaya almadan önce hesap sahiplerine SMS göndermeye başlarken hesabı olan kişilerin bu nedenle mutlaka maillerini kontrol etmeleri ve aktif olmayan hesaplarına giriş yapmaları gerekiyor. Google hesabı ile birlikte mu hesaba bağlı olan Gmail, Drive ya da diğer Google hizmetleri de silineceği için hesap sahiplerinin mutlaka hesaplarını Aralık ayına kadar kontrol etmeleri ve giriş yapmaları gerekiyor.