Ziraat Türkiye Kupası kuraları çekildi! Uşakspor'un kupadaki rakibi belli oldu!

Uşakspor’un da katıldığı Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi bugün yapıldı. Uşakspor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi belli oldu.
Ziraat Türkiye Kupası kuraları çekildi! Uşakspor'un kupadaki rakibi belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası’nın 2. Eleme Turu Kura Çekimi bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapıldı. Bu yıl Ziraat Türkiye Kupası’na Uşakspor da 2. Eleme Turu aşamasında katılacak. Bugün yapılan kura çekiminde Uşakspor da yer alırken Uşakspor’un kupadaki rakibi belirlendi.

KURALAR ÇEKİLDİ!

Bugün yapılan Ziraat Türkiye Kupası’nın 2. Eleme Turu Kura Çekimi töreni Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapılırken kura çekimi Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can tarafından gerçekleştirildi. Valkan Can’a TFF Lig Yönetimi Direktörü Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın eşlik ettiler.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme turu müsabakalarına, 1. Ön Eleme Turu maçlarında tur atlayan 31 takım ve TFF 2. Lig’den 19 olmak üzere toplam 50 takım katıldı. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 10, 11 ve 12 Ekim tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası statüsü gereği müsabakalar seri başı takımların ev sahipliğinde yapılacak.

UŞAKSPOPR'UN RAKİBİ ALİAĞA FUTBOL A.Ş. OLDU

Yapılan kura çekimi sonucunda Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu aşamasında Uşakspor’un rakibi de belli oldu. Buna göre Uşakspor bu turda Aliağa Futbol A.Ş. ile karşılaşacak. Uşakspor’un bu turda seri başı olmasından dolayı karşılaşma Uşak’ta oynanacak. Uşakspor tek maç eleminasyon sistemi ile oynanacak karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılırsa Ziraat Türkiye Kupası’nda bir üst tura yükselecek.

İzmir takımlarından olan Aliağa Futbol A.Ş. bu sezon TFF 3. Lig 1. Grup’ta yer alıyor. Bu sezon ligde 3 karşılaşmaya çıkan Aliağa Futbol A.Ş. bu mücadelelerde toplam 7 puan topladı ve şu anda da ligin 7 puanlı iki takımından birisi olarak averajla 2. sırada yer alıyor.

kura-cekimi.png

Öte yandan Aliağa Futbol A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası’nın bir önceki aşamasında Turgutluspor ile karşılaştı ve maçı 3-1 kazanarak bir üst tura yükselmeyi hal edip Uşakspor’un rakibi oldu.