Uşak'ta sporun enleri ödüllerini Başkan Çakın'ın elinden aldı

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın Sporun Enleri Ödül Töreni'ne katılarak kazananlara ödüllerini takdim etti.
Uşak'ta sporun enleri ödüllerini Başkan Çakın'ın elinden aldı

Uşak'ta Amatör Spor Haftası etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda düzenlenen Sporun Enleri yarışmasında dereceye giren kişilere ödülleri törenle teslim edildi. Uşak Valisi Turan Ergün ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın katıldığı törene yoğun ilgi gösterildi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri güneşli havanın da etkisi ile yoğun ilgi görürken çim alanda yapılan etkinliğe Uşaklılar da ilgi gösterdi. Etkinlikte çeşitli aktiviteler de düzenlenirken Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın dereyece giren sporculara ödüllerini takdim etti.

UŞAK'TA HAFTA SONU SPORLA DOLU GEÇTİ!

Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamındaki Sporun Enleri Ödül Töreni'ne katıldı.

dul-1.jpg

Dereceye giren öğrencilere plaketlerini takdim eden Başkanımız, genç sporculara başarılarının devamını diledi" denilerek dereceye giren öğrencilere plaketlerini Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın teslim ettiği duyuruldu.

dul-2.jpg

Dereceye giren öğrencilerin yaşadıkları sevinç ve mutluluk dikkat çekerken Başkan Çakın öğrencilerin bundan sonraki hayatlarında da sporun olmasını ve başarılarının devam etmesini temenni etti.