Uşak'ta Karate İl Birinciliği müsabakaları sona erdi

Uşak’ta gençlere yönelik sportif faaliyetlere ara verilmeden devam ediliyor. Okul Sporları Karate İl Birinciliği müsabakaları yapıldı.
Uşak'ta Karate İl Birinciliği müsabakaları sona erdi

Uşak’ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yoğun bir şekilde faaliyetlere devam ediliyor. Gençlerin spora yönelmeleri ve spora yönelen gençlerin başarılı olmaları durumunda ödüllendirilmeleri sürüyor. Son olarak Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Karate İl Birinciliği şampiyonası düzenlendi.

GENÇ KARATECİLER HEYECANLANDIRDI

Uşak’ta hem eğitimlerini hem de karate sporunu sürdüren sporcular hünerlerini Okul Sporları Karate İl Birinciliği müsabakalarında gösterdiler. Birbirinden yetenekli genç sporcuların mücadelesi görülmeye değerdi. Büyük bir heyecan atmosferinde geçen müsabakalar izleyenleri de heyecanlandırdı.

usak-3.jpg

BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Okul Sporları Karate İl Birinciliği şampiyonasında müsabakaların sona erdiği açıklandı. Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapılarak müsabakalarda rakiplerini mağlup ederek dereceye giren sporcular başarıları için ödüllendirildiler. Ödül alan genç sporculara ödüllerinin takdim edilmesi için bir de tören düzenlendi.

usak-2.jpg

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gençlerin spora yönelmeleri için bu tür turnuvalara devam edileceği bildirildi. Gençleri kötü alışkanlıklara sevk olmamaları için sporun büyük bir önemi var. Okullar ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında kurulan bu güçlü koordinasyon ile Uşak’ta gençler spor alanında kendilerini geliştirme imkanına da sahip oluyorlar.

Öte yandan Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapılarak başarılı sporcular ayrıca tebrik edildiler. Açıklamada turnuvanın yapılmasında emeği geçen herkese de teşekkür edildi.