Uşakspor'un yüzü Fethiyespor maçında da gülmedi!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde Uşakspor bugün Fethiyespor’u konuk etti. Mücadele konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Uşakspor'un yüzü Fethiyespor maçında da gülmedi!

Uşakspor bugün TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde Fethiyespor’u ağırladı. Uşakspor – Fethiyespor mücadelesinde ev sahibi ekip hasret kaldığı 3 puana yine ulaşamadı. Karşılaşma Fethiyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

UŞAKSPOR YİNE KAYBETTİ!

STAT: 1 Eylül
HAKEMLER: Mustafa Hakan Belder, Recep Güneş, Yahya Kemal Yurtbilir
UŞAKSPOR: İbrahim Bağcı - Gökmen (Dk. 81 Alperen), İsmet, Sertan, Tolga (Dk. 46 Aras), Ömer Faruk (Dk. 87 Mahmut), Oğulcan, Şamil, Ömer Gür, Ege (Dk. 46 Ahmet Hakan), İbrahim Çağrı (Dk. 38 Cem)
FETHİYESPOR: Enes - Işık Kaan, Şahan, Rıdvan, İlyas, Abdullah (Dk. 90 Sezer), Selim (Dk. 46 Berat), Ramazan, Selçuk (Dk. 81 Mert), Ali (Dk. 71 Burak), Murat (Dk. 84 Furkan)
GOLLER: Dk. 52 Murat, Dk. 77 Berat ( Fethiyespor )
SARI KARTLAR: İlyas, Şahan, Rıdvan, Murat ( Fethiyespor ) - Tolga, Cem, Oğulcan ( Uşakspor )
KIRMIZI KART: Dk. 75 Burak ( Fethiyespor )

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ!

Uşakspor – Fethiyespor karşılaşmasında ev sahibi takım gol sevinci yaşayamadı. Fethiyespor’un iki golü de ikinci yarıda geldi. Gol perdesini 52. dakikada Fethiyespor’dan Murat açtı. Karşılaşma Fethiyespor’un 1-0 üstünlüğü ile devam ederken oyuna 71. dakikada giren Fethiyesporlu Burak 4 dakika sonra 75. dakikada kırmızı kart ile oyundan atıldı ve konuk ekip sahada 10 kişi kaldı.

Fethiyespor’un sahada 10 kişi kalmasının ardından 77. dakikada konuk ekibin ikinci golü Berat’ın ayağından geldi. Kalan dakikalarda Uşakspor varlık gösteremedi ve maç 2-0 Fethiyespor üstünlüğü ile sona erdi.

UŞAKSPOR KÖTÜ GİDİŞATI DURDURAMADI

Uşakspor kötü gidişatı bu hafta da durduramadı. Bu sezon lig mücadelesinde evinde 6 maça çıkan Uşakspor bu maçların tamamında kaybetti. Ligde 4 puanı bulunan Uşakspor bu puanların tamamını deplasmanda aldı. Uşakspor bu sonuç ile ligin son sırasında kalmaya devam etti.