Uşakspor'un yeni teknik direktörü belli oldu!

Başarısız sonuçlarla bu sezon kabusu yaşayan Uşakspor’da yeni teknik direktör belli oldu. Uşakspor’da teknik direktör koltuğuna Halim Karaköse getirildi.
Uşakspor'un yeni teknik direktörü belli oldu!

Bu sezon taraftarlarını oldukça üzen Uşakspor bir çıkış yolu aramaya devam ediyor. Uşakspor yönetiminin son hamlesi ise yeni teknik direktör oldu. Uşakspor’dan bir açıklama yapılarak teknik direktörlük konusunda anlaşılan isim kamuoyuna ilan edildi.

UŞAKSPOR HALİM KARAKÖSE’YE EMANET!

Uşakspor yönetimi teknik direktörlük konusunda Halim Karaköse ile anlaşma sağladı. Uşakspor bu anlaşmayı “Hoş geldin Halim Karaköse” şeklinde bir açıklama ile duyurdu. Uşakspor’un açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Uşakspor'da teknik direktörlük görevine, kulübümüzün eski futbolcularından Halim Karaköse getirildi. 17 yıllık profesyonel futbol kariyerinde Uşakspor, İzmirspor, Erzurumspor, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Karabükspor, Yozgatspor, Hatayspor,Ç. Dardanelspor ve Beykozspor formalarını giyen Karaköse, Ege futbolunun tanınmış isimlerindendir. Sportif Direktör olarak Bucaspor'da, Yardımcı Antrenör olarak Kayseri Erciyesspor ve Bayburt İl Özel İdarespor'da, Teknik Direktör olarak ise Gümüşhanespor ve Bergama Belediyespor'da görev yapan 46 yaşındaki tecrübeli teknik adam, UEFA A Teknik Direktör lisansına sahiptir. Halim Karaköse'ye yeni görevinde başarılar diliyoruz.”

MAÇ BAŞINA 1,21 PUAN ORTALAMASI!

2006 - 2007 sezonunda yarım sezon Uşakspor’da oynayan Halim Karaköse futbolu bıraktığı 2012’den beri antrenörlük ve teknik direktörlük çalışmaları yapıyor. Halim Karaköse son olarak Gümüşhanespor’da 4 Mart 2022 ile 16 Ekim 2022 arasında teknik direktör olarak görev yaptı. Bu süreçte maç başına puan ortalaması 1,21 oldu.

IĞDIRSPOR DEPLASMANI İLE BAŞLIYOR!

Uşakspor yarın deplasmanda Iğdırspor ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada Uşakspor’un başında yeni teknik direktör Halim Karaköse olacak. Oldukça zorlu bir maçla Uşakspor’a merhaba diyecek olan Halim Karaköse’nin Uşakspor’da göstereceği etki büyük bir merakla bekleniyor.