Uşakspor'dan kadro takviyesi! 3 futbolcu kiralandı!

TFF 2. lig Kırmızı Grup takımlarından Uşakspor merakla beklenen kadro takviyelerini yaptı. TFF’nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre Uşakspor 3 futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna kattı.
Uşakspor'dan kadro takviyesi! 3 futbolcu kiralandı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Uşakspor kadrosuna yeni takviyeler yaptı. Küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Uşakspor devre arası transfer döneminin son gününde 3 yeni futbolcu ile kadrosunu güçlendirdi. 3 futbolcu ile de kiralık olarak anlaşan Uşakspor böylece dağılan kadrosunu biraz olsun toparlayabilme imkanı buldu.

3 OYUNCU İLE KİRALIK SÖZLEŞME

TFF’nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre Uşakspor transferin son gününde 3 futbolcunun kiralık lisans tescillerini yaptı. Bu oyuncuların Orduspor’dan Batuhan Berkay Fındık, İskenderunspor’dan Bayram Enes An ve Kastamonuspor’dan Efe Mustafa Çetin oldukları bildirildi. Bu 3 futbolcunun da lisans problemleri çözüldü ve bu hafta sonu Uşakspor forması ile sahaya çıkabilecekler.

BAŞKA TRANSFERLER DE VAR

TFF’de kayıtlı bulunan Uşakspor oyuncu listesinde yer alan bilgilere göre Uşakspor kadrosuna sadece kiralık olarak oyuncular katmadı. Çok sayıda oyuncu ile de sözleşme yapıldığı bildirilirken bu oyuncular Uşakspor tarafından henüz ilan edilmedi. Ancak takıma katılan oyuncuların lisansları çıkarıldı ve Uşakspor forması ile sahaya çıkabilecekler.

AMEDSPOR MAÇI VAR!

Uşakspor’un bu hafta sonunda oldukça zorlu bir maçı var. Ligde zirve mücadelesi veren, oldukça iyi bir kadrosu ve Süper Lig tecrübesi olan bir teknik direktörü olan Amedspor ile karşılaşacak olan Uşakspor’un maçtan alacağı sonuç merak ediliyor. Özellikle yapılan kadro takviyesinin takıma nasıl yansıyacağı merak konusu oluyor.