Uşakspor'da yönetim değişti! Yeni başkan Serhat Pekmezci kulübü devraldı!

Uşakspor’da beklenen yönetim değişikliği gerçekleşti. Uşakspor’un sahibi Ural Aküzüm’ün kulübü Serhat Pekmezci’ye devrettiği açıklandı. Uşakspor’un yeni başkanı Serhat Pekmezci kimdir?
Uşakspor'da yönetim değişti! Yeni başkan Serhat Pekmezci kulübü devraldı!

Uşakspor bu sezon çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Ekonomik sıkıntılardan dolayı devre arasında takımın büyük bir kısmı dağılırken son maçlarda kadro zorunlu olarak alt yapı ağırlıklı olarak oluşuyordu. Uşakspor’un sahibi olan Ural Aküzüm’ün kulübü devrettiği açıklanırken kulübün yeni patronu Serhat Pekmezci oldu.

YENİ BAŞKANDAN İLK AÇIKLAMA

Uşakspor’da yaşanan bu köklü değişim ile beraber yeniden umut doğmuş oldu. Futbol dünyasının tam da içinden bir isim olan Serhat Pekmezci’nin yönetiminde Uşakspor’da büyük değişiklikler yaşanması bekleniyor. Bu değişimin ardından kısa bir açıklama yapan Serhat Pekmezci, “Uşakspor’umuz ve Türk futbolu için hayırlı olsun. Deneyim, bilgi ve görgümüz bundan böyle sevdamız Uşakspor için olacaktır.” dedi.

YENİ TRANSFERLER GELECEK!

Uşakspor’un bu sezon TFF 2. Lig’de kalması için büyük mucizelere ihtiyacı var. Kulübü devralan Serhat Pekmezci’nin ilk işinin Uşakspor’un borcunu ödeyerek TFF’de transfer tahtasını açmak olacak. Bir haftalık süreçte de Uşakspor 5-6 tecrübeli ismi transfer ederek kadrosunu güçlendirecek. Bu sezondan fazla bir beklentisi kalmayan Uşakspor’un alt yapıdaki yetenekli oyuncularla tecrübeli isimleri harmanlayarak gelecek sezonun planlamasını yapması bekleniyor.

SERHAT PEKMEZCİ KİMDİR?

1977 yılında Kocaeli’de doğan Serhat Pekmezci futbola İzmirspor’un alt yapısında başladı. 17 yaşındayken Denizlispor’a transfer olan Serhat Pekmezci 25 yaşında futbolu bıraktı. Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük için eğitimler aldı. Marmara Üniversitesi’nde Futbol Yönetimi üzerine de yüksek lisans yaptı.

2012 yılında o dönemin yıldızı parlayan ekiplerinden olan Altınordu ile anlaşan Serhat Pekmezci, A Takım işçin rakip analizi ile oyuncu izleme bölümünde çalıştı. Bu kulüpte uzun yıllar çalışan Serhat Pekmezci 2018 yılında ise Fenerbahçe ile anlaştı. Fenerbahçe’nin altyapı şef scout’u olan Serhat Pekmezci bu kulübe çok önemli isimler kazandırdı. Real Madrid’e transfer olan Arda Güler ünlü futbol adamının keşfedip sarı lacivertlilere kazandırdığı genç isimler arasında yer alıyor. Serhat Pekmezci bir dönem Uşakspor'da Futbol Direktörü olarak da görev yaptı. Serhat Pekmezci uzun yıllardır elde ettiği mesleki tecrübesini şimdi sahibi olduğu Uşakspor için kullanacak.