Uşakspor'da yeni teknik direktörde çare olmadı evinde yine kaybetti

Uşakspor - Somaspor maç sonucu belli oldu. Ne yazık ki Uşakspor evinde yediği tek golle 3 puanı kaybetti.
Uşakspor'da yeni teknik direktörde çare olmadı evinde yine kaybetti

Düşme potasındaki yerini koruyan Uşakspor yapılan teknik direktör değişikliğine rağmen yine gol ve galibiyet yüzü görmedi! - Bu sene lige yeni teknik direktör değişikliği ve pek çok transferle umutlu bir başlangıç yapan Uşakspor ne yazık ki peş peşe mağlubiyetler almış ve ligin son sırasına gerilemişti.

Yaşanan mağlubiyetler sonrasında bir kere daha teknik direktör değişikliği yapan Uşakspor'da yapılan kan değişikliği de işe yaramadı. Uşakspor yeni teknik direktörü ile 2. maçında 2. mağlubiyetini aldı. Yaşanan kötü gidişat takımda morallerin bozulmasına neden olurken yönetim ise yeteri kadar destek alamadıklarından yakındı.

UŞAKSPOR - SOMASPOR MAÇ SONUCU!

HAKEMLER: Taner Tuncer, Osman Baruk, Faruk Yağlı

UŞAK SPOR: İbrahim - İsmet (Dk. 89 Emre), Tolga, Sertan, Şamil, Ömer (Dk. 77 Alperen), Ahmet Hakan (Dk. 77 Berkay), Aras, Oğulcan, Ege, Eray (Dk. 64 Cem)

SOMASPOR: Muharrem - Mahmut, Oğuzhan, Erkan (Dk. 86 Burak), Muhammet Ensar, Rıdvan, Enes, Mücahit (Dk. 81 Mehmet Refik), Arda (Dk. 86 Ahmet Hakan), Kenan, Kamil (Dk. 46 Erdem)

GOL: Dk. 62 Muhammet Ensar (Somaspor)

usakspor.jpg

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yapılan son maçta Uşakspor evinde Somaspor'u konuk etti. Ligde son dönemde peş peşe aldığı kötü sonuçlar ile adeta ligin son sırasına demirleyen Uşakspor evinde ne yazık ki kötü gidişata bir dur diyemedi ve rakibinin 62. dakikada attığı gole engel olamayarak yine 3 puanı kaybetti. Ekibimiz bu skorla oynadığı 16 maçta topladığı 4 puanla ligin son sırasında düşme potasında yer almaya devam etti.