Uşakspor'da yeni teknik direktör belli oldu!

Uşakspor’da ardı ardına alınan başarısız sonuçlardan son Teknik Direktör Nazım Gülay ile yollar ayrılmıştı. Uşakspor Teknik Direktörü olarak Rıdvan Geçkin’in görevlendirildiği açıklandı.
Uşakspor'da yeni teknik direktör belli oldu!

Uşakspor oldukça kötü günler geçirirken sonunda bu kötü gidişata neşter vuruldu. Ardı ardına aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını üzen Uşakspor ligde son sıraya kadar gerilerken bu süreçte Ziraat Türkiye Kupası’ndan da elendi. Bu başarısız sonuçlara son vermek için Uşakspor yönetiminden ilk hamle geldi.

Uşakspor yönetimi alınan karar gereği başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Nazım Gülay ile yolları ayırmıştı. Nasım Gülay’ın yerine gelecek isim de dün gece geç saatlerde resmen açıklandı. Uşakspor Teknik Direktörü olarak artık Rıdvan Geçkin görev yapacak. Rıdvan Geçkin Uşakspor Altyapı Direktörü görevinde bulunuyordu.

f846ek6wuaa4oxz.jpg

TAKIMI İYİ TANIYOR!

Uşakspor sınırlı maddi imkanlar ve konunun aciliyeti nedeniyle teknik direktör sorununu kulüp içinden çözdü. Dışarıdan bir teknik direktörün getirilmesi durumunda takımı tanımak, ligi tanımak, rakipleri tanımak derken 3-5 haftanın feda edilmesi gerekecekti. Bunu göze alamayan Uşakspor yönetimi kulüpte görev yapan Rıdvan Geçkin’i teknik direktörlüğe getirerek çok kritik bir hamle yapmış oldu.

UŞAKSPOR’DAN AÇIKLAMA

Uşakspor’dan konuda dair bir açıklama geldi ve, “Kulübümüz, A Takım Teknik Direktörlük görevine, Uşakspor Altyapı Direktörü Rıdvan Geçkin’i getirmiştir. Geçkin, liderliğindeki altyapı takımımızı farklı yaş kategorilerinde Türkiye ve bölgesel şampiyonluklara taşıyarak, Türk futboluna ve Süper Lig’e değerli oyuncular kazandırmış bir isimdir. UEFA Elit A Lisansı’na sahip olan Rıdvan Geçkin, A Takımımızın başında bulunurken, altyapıdaki genç yeteneklerimizin gelişimine de katkı sunmaya devam edecektir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.