Uşakspor'da maç günü! Iğdırspor Uşakspor maçı saat kaçta nerede?

Ligin son sırasına demirleyen Uşakspor mutlak 3 galibiyet peşinde Iğdırspor deplasmanına gidiyor.
Uşakspor'da maç günü! Iğdırspor Uşakspor maçı saat kaçta nerede?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup içerisinde yer alan Uşakspor ne yazık ki bir süredir aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzmüştü. Ligde ikinci teknik direktör değişimini gerçekleştiren Uşakspor yaptığı resmi açıklama ile yola Halim Köse ile devam edileceğini duyurmuştu.

UŞAKSPOR'UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM OLDU?

Siyah kırmızı ekip tarafından yapılan resmi açıklamada “Uşakspor'da teknik direktörlük görevine, kulübümüzün eski futbolcularından Halim Karaköse getirildi. 17 yıllık profesyonel futbol kariyerinde Uşakspor, İzmirspor, Erzurumspor, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Karabükspor, Yozgatspor, Hatayspor,Ç. Dardanelspor ve Beykozspor formalarını giyen Karaköse, Ege futbolunun tanınmış isimlerindendir. Sportif Direktör olarak Bucaspor'da, Yardımcı Antrenör olarak Kayseri Erciyesspor ve Bayburt İl Özel İdarespor'da, Teknik Direktör olarak ise Gümüşhanespor ve Bergama Belediyespor'da görev yapan 46 yaşındaki tecrübeli teknik adam, UEFA A Teknik Direktör lisansına sahiptir. Halim Karaköse'ye yeni görevinde başarılar diliyoruz" denilerek teknik direktörlük için Halim Köse ile anlaşma imzalandığı açıklanmıştı.

usak-mac-gunu.jpg

IĞDIRSPOR - UŞAKSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, NEREDE OYNANACAK?

Uşakspor resmi hesabından yapılan paylaşımda yeni teknik adamla çıkılacak ilk maç için detaylar açıklandı. Uşakspor bugün 3 puan peşinde Iğdırspor deplasmanına konuk olacak. Maç Iğdır Şehir Stadyumunda saat 14:00 itibari ile başlayacak.