Uşakspor'a tek gol yetmedi deplasmanda 3 puanı yine kaybetti

Yeni teknik direktörü ile Menemen Belediyespor'a konuk olan Uşakspor mağlubiyet serisini devam ettirdi.
Uşakspor'a tek gol yetmedi deplasmanda 3 puanı yine kaybetti

Bu hafta Menemen FK'nin konuğu olarak deplasman maçına giden Uşakspor'da ne yazık ki yüzler yine gülmedi. Ligin son sırasına demirleyen ve bir alt lige düşme riski her geçen gün biraz daha yükselen Uşakspor haftalar sonra gol bulsa da yine de rakibinin attığı 4 gole engel olamadı ve farklı mağlubiyet yaşadı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki 17. hafta maçları devam ederken Uşakspor bu hafta deplasmana giderek Menemen Belediyespor ekibi ile karşı karşıya gelmişti. Menemen İlçe Stadyumunda oynanan maç 14:00 itibari ile başlarken maçın bitiş düdüğü ile 3 puanı kazanan ev sahibi takım oldu.

UŞAKSPOR LİGİN SON SIRASINA DEMİRLEDİ!

19 takımın mücadale ettiği TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Uşakspor ne yazık ki bir kere daha mağlubiyet aldı. Bugüne kadar ligde toplam 17 maç oynayan Uşakspor bugünkü maçla beraber oynamış olduğu 16 maçın sadece 1 tanesini kazanmış, 1 maçta da berabere kalmıştı. 14 maçta yenilen Uşakspor toplamış olduğu 4 puanla ligin son sırasında yer almaya devam ediyor.

usakspor-mac-sonucu.jpg

Maçın ilk golü takımımız Uşakspor'da Cem Aktaş'ın ayağından gelirken ev sahibi ekip bu gole 37. dakikada yanıt verdi. Maç uzun bir süre berabere giderken konuk ekip 80. dakikada penaltı golü ile öne geçti. Galibiyet golünün ardından maçta dengeler değişirken 87. dakika ve uzatma dakikalarında ev sahibi takım 2 gol daha bularak karşılaşmayı 4-1 kazanmayı bildi.