Uşakspor zorlu İskenderun deplasmanında mucize peşinde!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 22. hafta maçları bugün oynanacak. Uşakspor da bu haftanın maç programına göre zorlu İskenderunspor deplasmanında mücadele verecek.
Uşakspor zorlu İskenderun deplasmanında mucize peşinde!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 22. hafta karşılaşmalarının tamamı bugün oynanacak. Uşakspor bu hafta zorlu İskenderunspor deplasmanında sahneye çıkacak. Oldukça zor bir süreçten geçen Uşakspor’da işler bu sezon hiç de yolunda gitmiyor. Daha ligin 22. haftasında küme düşmesine neredeyse kesin gözüyle bakılan Uşakspor için atılması gereken adımlar henüz atılmadı.

ALT YAPI OYUNCULARI İLE DEPLASMANDA MAÇA ÇIKILACAK!

Uşakspor’da yaşanan maddi imkansızlıklardan dolayı herhangi bir transfer yapılamadı. Buna karşın alacaklarını alamayan futbolcular ile de yollar karşılıklı anlaşılarak ayrıldı. Böylece kadroda büyük bir açık meydana geldi. Bu açık ise alt yapıdan alınan oyuncularla giderilmeye çalışılıyor. Ancak bu oyuncuların yaşlarının genç olması ve tecrübelerinin olmaması nedeniyle özellikle deplasman maçları sıkıntılı geçiyor. Rakip taraftarlardan olumsuz etkilenen genç futbolcular sahada yapabilecekleri reaksiyonları bile göstermekte zorlanıyorlar. Bu da Uşakspor’un dirençli bir oyun ortaya koymasını engelliyor.

BUGÜN MAÇ 14:00’DA!

TFF’nin açıklamış olduğu maç programına göre İskenderunspor ile Uşakspor arasında oynanacak olan karşılaşma bugün saat 14:00’da başlayacak. Kırıkhan İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Murat Kasap yönetecek. Uşakspor için çok zor geçmesi beklenen karşılaşmada İskenderunspor’un önemli bir taraftar desteğinin olacağı tahmin ediliyor.

Uşakspor bu sezon kime düşmenin en büyük adayı olarak karşılaşmalara çıkarken rakibi İskenderunspor ise bir üst lige yükselmenin hesaplarını yapıyor. İki takım arasında kadro kalitesi farkı çok bariz görülebilirken bu karşılaşmadan Uşak temsilcisinin puan veya puanlar çıkarması mucize olarak değerlendiriliyor.



Uşakspor ile alakalı olarak yaşanan sürecin herhangi bir açıklamasının yapılmaması ise belirsizliği yükseltiyor. Uşak’ta herhangi bir destek bulamayan Uşakspor’un bu sezon küme düşülse dahi gelecek sezon alt ligde işlerin düzeleceğinin garantisi yok. Yönetimin herhangi bir planlamasının olup olmadığı ise kamuoyunca hiç bilinmiyor.