Uşakspor Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasına çıkıyor!

Ligde aradığını bulamayan Uşakspor umutlarını Ziraat Türkiye Kupası'na çevirdi.
Uşakspor Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasına çıkıyor!

29 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen kura çekimleri ile Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eşleşmeleri için geri sayım başladı. Ligde üst üste aldığı ağır yenilgiler ile sıralamada geriye düşen Uşakspor umudunu kupaya bağlarken kupa maçı hazırlıkları tüm hızı ile sürüyor.

Utaş Uşakspor Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında çarşamba günü evinde TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Aliağa Futbol Kulubünü konuk edecek. Aldığı galibiyetler ile iyi bir rüzgar yakalayan Aliağa FK, TFF 3. Lig 1. Grup içerisinde liderlik koltuğunda oturuyor.

UŞAKSPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında Uşakspor Çarşamba günü evinde TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Aliağa Futbol Kulubünü konuk edecek. Uşakspor - Aliağaspor maçı saat 14:00 itibari ile başlayacak.

mac.jpg

Lig yarışında ise ağır yenilgiler alan Uşakspor deplasmanda kaybettiği 3 puanı telafi edebilmek için evinde Cumartesi günü Isparta 32 takımını konuk edecek. Cumartesi günü oynanacak maç 15:30 itibari ile başlayacak. TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Aliağa FK birinci sırada yer alırken Uşakspor ise oynadığı 8 maçtan sadece 4 puan çıkarabilmiş ve son aldığı yenilginin ardından ne yazık ki ligdeki son sıraya gerilemiş ve 19. basamakta yer almıştı. Ziraat Türkiye Kupası maçında elde edeceği galibiyet ile moral bulmak isteyen ekipte çalışmalar başladı.