Uşakspor yine kayıp! Evinde yine yüzü gülmedi 3 puanı 2 golle kaybetti

Yenilgi rekoru kırmaya devam eden Uşakspor evinde konuk ettiği Karaman FK'ya yediği 2 golle mağlup oldu.
Uşakspor yine kayıp! Evinde yine yüzü gülmedi 3 puanı 2 golle kaybetti

Ligin son sırasına demir atan Uşakspor'da yeni yönetimde kötü sonuçlara merhem olmadı. Uşakspor adeta mağlubiyet rekoru kırarken evinde bugün bir kere daha yenilgi aldı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 26. haftanın karşılaşma programında Uşakspor evinde Karaman FK kulübünü konuk etti.

Maç için aşigolar sahaya mutlak 3 grup parolası ile çıkmış olsalar da ne yazık ki rakibinin 2 golüne engel olamadı ve biri penaltıdan olmak üzere 45. ve uzatma dakikalarında yediği gollere boyun eğerek 3 puana veda etti. Uşakspor önümüzdeki hafta Isparta 32 sporun konuğu olacak.

UŞAKSPOR DÜŞME POTASINDA! YİNE YENİLDİK...

Uşaksporda yüzler bir türlü gülmezken ne yazık ki 3 puana hasret kalan takımımız bir kere daha yenilgiye uğradı. Adeta kaybetmeye alışan Uşakspor bir kere daha evinde rakibine boyun eğdi ve ligin son sırasındaki yerinde kaldı.

usak-mac-sonucu.jpg

Sezona başlarken yeni teknik direktör ve transferle iddialı bir başlangıç yapan Uşakspor aradığı galibiyetlere hasret kalmış ve teknik heyette değişikliğe gitmişti. Yapılan değişimde mağlubiyetlere çare olmazken en son yönetimde el değiştirmiş, devre arasında çok sayıda futbolcu da takımdan ayrılmıştı. Uşakspor bugüne kadar oynamış olduğu 26 maçın sadece birinde galibiyet yüzü görmüş, 2 kerede berabere kalarak sadece 5 puan toplayabilmişti. 19 takımlı ligde son sırada kalan Uşakspor düşme riskini her geçen gün biraz daha arttırıyor...