Uşakspor tek golle Etimesgut'a 3 puanı kaptırdı

Son dönemde aldığı peş peşe mağlubiyetler nedeniyle teknik direktör değişikliğine giden Uşakspor evinde 3 puanı kaybetti.
Uşakspor tek golle Etimesgut'a 3 puanı kaptırdı

Yeni sezona yeni teknik direktör ile başlayan Uşakspor büyük umutlarla çıktığı yolda ne yazık ki peş peşe yenilgiler alarak ligin son sırasına demir atmıştı. Teknik direktör olarak göreve getirilen Nazım Gülay bir türlü istediği sonuçları alamazken Uşakspor resmen teknik direktörü ile yolları ayırmıştı.

Yeni teknik direktör olarak göreve Uşakspor Altyapı Direktörü olarak görev alan Rıdvan Geçkin getirilmişti. Geçkin yeni görevinde ilk maçına evinde Etimesgut Belediye Spor karşısında çıkarken ne yazık ki ilk maçında 3 puanı elinden kaçırdı.

UŞAKSPOR EVİNDE YİNE GALİBİYET YÜZÜ GÖREMEDİ!

Uşakspor yönetimi alınan karar gereği başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Nazım Gülay ile yolları ayırmıştı. Nazım Gülay’ın yerine gelecek isim de dün gece geç saatlerde resmen açıklandı. Uşakspor Teknik Direktörü olarak artık Rıdvan Geçkin görev yapacak. Rıdvan Geçkin Uşakspor Altyapı Direktörü görevinde bulunuyordu.

usakspor.jpg

Uşakspor evinde oynadığı Etimesgut karşılaşmasını maçın ikinci yarısında yemiş olduğu golle 0 - 1 yenik kapattı. İkinci yarının daha ilk dakikasında Yakup Alkan'ın ayağından bulduğu golle öne geçen Etimesgut bu skoru korumaya başarırken Uşakspor istekli futboluna rağmen ne yazık ki bu maçta da galibiyet yüzü görmedi ve ligin son sırasında kalmaya devam etti.