Uşakspor sezonun ikinci yarısına Düzce'de başlayacak!

TFF 2. Lig. Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor bu hafta sonu sezonun ikinci yarısına başlayacak. Uşakspor deplasmanda Düzcespor ile karşı karşıya gelecek.
Uşakspor sezonun ikinci yarısına Düzce'de başlayacak!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk yarısını oldukça kötü geçiren Uşakspor bu hafta sonu sezonun ikinci yarısına başlayacak. Uşakspor haftalardır devre arasını beklemiş ve yapacağı takviyeler ile ligde kalabilmenin yollarını arama şeklinde bir hedef kendisine belirlemişti. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Uşakspor sezonun ikinci yarısına kadrosu dağılmış şekilde giriyor.

İLK MAÇ DÜZCE DEPLASMANINDA

Uşakspor’un TFF 2. Lig Kırmızı Grup 20. hafta mücadelesinde rakibi Düzcespor olacak. 14 Ocak 2023 Pazar günü saat 14:00’da Düzcespor’a konuk olacak olan Uşakspor’un karşılaşmadan yana herhangi bir umudu bulunmuyor.

ALT YAPI DESTEKLİ ZORUNLU KADRO

Futbolcularının çoğu ile ekonomik nedenlerden dolayı yollarını ayırmak zorunda kalan Uşakspor kadro kurmakta dahi zorlanıyor. Yine ekonomik nedenlerden dolayı kadrosuna yeni takviyeler yapamayan Uşakspor’un alt yapıdan alacağı oyuncular ile yola devam etmesi bekleniyor. Kadro kalitesi açısından ligin en zayıf takımı haline dönüşen Uşakspor’un bu görüntü ile ligde kalması mucizelere kaldı. İddialara göre Uşakspor kadrosuna 4 yeni futbolcu kattı ama bunlar henüz açıklanmadığı için ve TFF'ye kayıt edilmediklerinden dolayı transferler gerçekleşmişse bile kadroda olamayacaklar.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLMADI!

Uşakspor ile Düzcespor arasında oynanacak karşılaşmanın hakem kadrosu henüz açıklanmadı. Maçı yönetecek hakemlerin MHK tarafından belirlenerek Perşembe günü açıklanması bekleniyor.

Uşakspor ekonomik sorunlardan dolayı çok sayıda takımın yükselmek için büyük mücadeleler verip ve aynı şekilde büyük bütçeleri feda ettikleri TFF 2. Lig’e veda etmenin arifesinde bulunuyor. Sezonun ikinci yarısına takviye yapmadan oynayacak olan Uşakspor’un küme düşmekten kurtulması imkansıza yakın olarak görülüyor.