Uşakspor sevinmeyi unuttu deplasmanda 3 puanı 2 golle kaybetti!

Yeni teknik direktörü ile ilk maçına çıkan Uşakspor ne yazık ki bu maçtan da galibiyet çıkaramadı. Iğdırspor evinde 3 puanı attığı 2 golle kazandı.
Uşakspor sevinmeyi unuttu deplasmanda 3 puanı 2 golle kaybetti!

Ligde peş peşe aldığı kötü sonuçlarda son sıraya gerileyen Uşakspor ne yazık ki yeni teknik direktörü ile çıktığı ilk maçta da puan ya da puanlara kavuşamadı. Bugün yeni teknik direktörü ile Uşakspor mutlak 3 puan peşinde Iğdırspor deplasmanına gitmişti.

Yeni yönetim ile ilk maçında puan ya da puanlar kazanarak ligin son sırasındaki yerinden kurtulmaya çalışan Uşakspor bu maçta da gole kavuşamadı. Uşaklı forvetlerin suskunluğu devam ederken ne yazık ki Iğdırspor deplasmanında bu sefer 3 puan yenilen 2 golle kaybedildi.

UŞAKSPOR DEPLASMANDA YİNE KAYBETTİ!

Siyah kırmızı ekip tarafından yapılan resmi açıklamada “Uşakspor'da teknik direktörlük görevine, kulübümüzün eski futbolcularından Halim Karaköse getirildi. 17 yıllık profesyonel futbol kariyerinde Uşakspor, İzmirspor, Erzurumspor, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Karabükspor, Yozgatspor, Hatayspor,Ç. Dardanelspor ve Beykozspor formalarını giyen Karaköse, Ege futbolunun tanınmış isimlerindendir. Sportif Direktör olarak Bucaspor'da, Yardımcı Antrenör olarak Kayseri Erciyesspor ve Bayburt İl Özel İdarespor'da, Teknik Direktör olarak ise Gümüşhanespor ve Bergama Belediyespor'da görev yapan 46 yaşındaki tecrübeli teknik adam, UEFA A Teknik Direktör lisansına sahiptir. Halim Karaköse'ye yeni görevinde başarılar diliyoruz" denilerek teknik direktörlük için Halim Köse ile anlaşma imzalandığı açıklanmıştı.

usak-mac.jpg

Siyah kırmızılı ekip çıktıkları maçta 20. dakikada Mert Örnek ve 40. dakikada Halil İbrahim Sönmez'in ayağından gelen 2 golle maçı kaybetti ve çok değerli olan 3 puanı yitirdi. Uşakspor bir sonraki maçta puan kazanmak için elinden geleni yapacak...