Uşakspor Sarıyer deplasmanında uzatmalarda yıkıldı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde Uşakspor deplasmanda karşılaştığı Sarıyer karşısında 1 puanı uzatma dakikalarında yediği gol ile kaybetti.
Uşakspor Sarıyer deplasmanında uzatmalarda yıkıldı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor bugün Sarıyer’e konuk oldu. İstanbul’da oynanan karşılaşmada Uşakspor sahadan 2-1 mağlubiyet ile ayrılarak sezonun ilk yarısını kapattı. Çok kötü bir sezon geçiren Uşakspor ilk yarısının son maçından da eli boş dönüyor.

SARIYER’İN İLK GOLÜ UMUT BULUT’TAN

Sarıyer ile karşılaşan Uşakspor rakibine ilk yarıda gol atma izni vermedi. Mücadelenin ilk yarısında Uşakspor da gol atamazken ikinci yarıda 3 gol birden geldi.

Karşılaşmanın 71. dakikasında Sarıyer’de Türk futbolunda Ankaragücü, Trabzonspor, Galatasaray ile milli takım formalarını da giymiş Umut Bulut sahneye çıktı. Umut Bulut’un golü ile Sarıyer 1-0 öne geçti. Mücadelenin 89. dakikasında ise Uşakspor’dan Ege Özkayımoğlu attığı golle skoru 1-1’e getirdi.

Uşakspor’un deplasmandan bir puan ile döneceğine dair sevinç yaşanmaya başlanmışken 90+4’te sahneye Sarıyer’in bir başka Süper Lig görmüş tecrübeli oyuncusu çıktı ve attığı gol ile skoru 2-1 yaptı. Maç bu skorla sona erince Uşakspor deplasmandan eli boş dönmek zorunda kaldı.

KÜMEDE KALMAK İÇİN 18 FİNAL MAÇI KALDI!

Uşakspor aldığı bu sonuç ile 18 maçta topladığı 5 puan ile ligin son sırasında ilk yarıyı tamamladı. Uşakspor’u sezonun ikinci yarısında çok zorlu bir kümede kalma mücadelesi bekliyor. Küme düşme potasına en yakın rakip ile Uşakspor’un arasındaki puan farkı 15’e yükselirken kalan maçlar Aşigolar için final havasında olacak.