Uşakspor sahasında Isparta 32'ye kaybedip ligin dibine demir attı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde Isparta 32’yi konuk eden Uşakspor sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 2-0 yenilen Uşakspor kötü gidişatına bir çentik daha ekledi.
Uşakspor sahasında Isparta 32'ye kaybedip ligin dibine demir attı!

Uşak’ı TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta temsil eden Uşakspor oldukça kötü günlerden geçiyor. Ligde ardı ardına aldığı başarısız sonuçların sonrasında hafta içinde Türkiye Kupası’nda zayıf rakibine yenilerek elenen Uşakspor ligde de umduğunu bulamıyor. Uşakspor bugün Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda Isparta 32’yi konuk etti ve sahadan 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı.

UŞAKSPOR ÇIKIŞ YAPAMADI!

UŞAKSPOR: İbrahim – Onur, Gökmen, Tolga (Dk. 60 Cem), Sertan, Şamil, Ömer Faruk (Dk. 79 Çağrı), Ömer Gür (Dk. 79 Tahir), Ege, Aras (Dk. 76 Ahmet Yılmaz), Oğulcan (Dk. 60 Ahmet Hakan)

ISPARTA 32 SPOR: Alp – Yiğithan, Samet, Halil, Osman, Caner, Ömer (Dk. 66 Muhlis), Zihni (Dk. 46 Abdulkerim), Emre Can (Dk. 66 Jemal), Alim (Dk. 90 Ayberk), Mehmet (Dk. 83 Muhammet Haşim)

GOLLER: Dk. 48 Alim, Dk. 90+3 Ayberk ( Isparta 32 Spor )

SARI KARTLAR: Şamil, Çağrı ( Uşakspor )

LİGİN DİBİNDE UŞAKSPOR!

Uşakspor ile Isparta 32 arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf konuk ekip oldu. Uşakspor bu sonuç ile 4 puanda kalarak ligin son sırasına demir attı. Isparta 32 ise aldığı 3 puanla ligde puanını 18’e yükselterek zirve takibini sürdürdü.

Uşakspor ligde gelecek hafta Arnavutköy Belediye takımına konuk olacak. Bu mücadele Uşakspor’un bu sezon kaderinin belirleneceği maç olacak. 3 puan alınması durumunda ligin dibinden yükselmek için umut olacak ama tersi bir sonuçta Uşakspor’u çok daha kötü günler bekleyecek.