Uşakspor ligin ilk yarısını son sırada tamamladı

Düşme potasında yer alan ve tüm umutlarını 2. devreye bırakan Uşakspor ligin birinci yarısını 19. sırada sonuncu olarak tamamladı.
Uşakspor ligin ilk yarısını son sırada tamamladı

Bu sene büyük umutlarla sezona yeni teknik direktör ve transferle başlayan Uşakspor ne yazık ki ligde beklediği başarıya bir türlü ulaşamamıştı. Lig başlarken Nazım Gülay ile anlaşma yapan Uşakspor'da üst üste gelen mağlubiyetler sonucunda bu isimle yollar ayrılmıştı.

Teknik direktörlük koltuğuna Gülay'ın ayrılmasının ardından Rıdvan Geçkin oturmuştu. Aynı zamanda alt yapı direktörü olan Rıdvan Geçkin'in yerine Halim Karaköse ile el sıkışmıştı. Ne yazık ki yapılan bu kan değişimi de tutmamış ve Uşakspor ligde peş peşe kötü sonuçlar almaya devam etmişti.

UŞAKSPOR KÜME DÜŞTÜ MÜ, SON DURUM NE?

Toplam 19 takımın yer aldığı TFF 2. Lig Kırmızı Grup içerisinde yer alan Uşakspor ligin ilk yarısı itibari ile toplam 18 maça çıktı. Oynadığı 18 maçta sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik alabilen siyah kırmızılı takımımız toplamda sadece 5 puan toplayabildi. Elde ettiği bu başarısı ile Uşakspor ligde en yakın rakibinin 8 puan gerisinde 5 puanla son sırada yer aldı.

usak-puan-durumu-001.jpg

Uşakspor'un da yer aldığı grup içerisinde ligin ilk yarısı itibariyle liderlik koltuğunda 43 puanla Kastamonuspor yer alırken Iğdır FK ve Amedspor ise ilk 3 içerisine giren diğer takımlar olarak sıralandı.

Kırmızı grup içerisinde düşme potasında yer alan 4 takım ise Denizlispor, Derincespor, Arnavutköy Belediyespor ve Uşakspor olarak sıralandı. Üst üste aldığı kötü sonuçlar ile ligde kalma işini zora sokan Uşakspor ise ligin 2. yarısına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Takımımız çıkacağı maçları kazanma peşinde koşarken rakiplerinin ise hata yaparak puan kaybetmesini bekleyecek.