Uşakspor kritik virajda! Bugün zorlu rakip Amedspor konuk oluyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde Uşakspor bugün Amedspor’u konuk edecek. Bu zorlu karşılaşma bugün saat 16:00’da başlayacak.
Uşakspor kritik virajda! Bugün zorlu rakip Amedspor konuk oluyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Uşakspor mücadelesine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini Derincespor karşısında alan Uşakspor bu hafta kendi taraftarının önünde Amedspor’u konuk edecek. Bugün oynanacak olan Uşakspor – Amedspor maçının büyük bir çekişme içerisinde geçmesi beklenirken karşılaşmaya ilişkin maç öncesi bilgiler de belli oldu.

MAÇ BUGÜN SAAT KAÇTA?

TFF’nin yaptığı planlamaya göre Uşakspor – Amedspor karşılaşması bugün saat 16:00’da başlayacak. Bu mücadele Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak. Uşakspor’un yoğun bir taraftar desteği alması beklenen karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koyarak güçlü rakip Amedspor karşısında 3 puana uzanan taraf olması amaçlanıyor. Bu önemli maç için Uşakspor taraftarlarına hafta boyunca çağrılarda bulunulmuştu ve tribünlerin tamamen dolu olması bekleniyor.

HAKEMLER BELLİ OLDU!

Uşakspor ile Amedspor karşılaşmasını yönetecek olan hakem kadrosu da belli oldu. Buna göre karşılaşmayı Şanlıurfa bölgesi hakemlerinden Yusuf Adnan Kendirciler yönetecek. Van bölgesi hakemlerinden Umut İncili ile Mardin bölgesi hakemlerinden Mehmet Sıraç Akpınar ise yardımcı hakemler olacaklar. Mardin bölgesi hakemlerinden Muhammed Mehmetcan Söylemez ise 4. hakem olarak görev yapacak. Yiğit Peşin maçın gözlemcisi olacak. Ufuk Ilgaz ile Ümit İzdaş ise temsilci olarak görev alacaklar.

UŞAKSPOR SERİ PEŞİNDE!

Uşakspor bugün lig mücadelesinde karşılaşacağı güçlü rakibi Amedspor taraftarının desteği ile yenmek isterken böyle bir sonuç ile arka arkaya iki maşını da kazanmış olacak ve yeni bir serinin başlangıcını yapacak. Ayrıca böyle bir sonuç alınması durumunda Uşakspor ligde oldukça iddialı bir duruma da gelebilecek ve büyük bir moral bulacak.

AMEDSPOR LİG LİDERİ!

Uşakspor bu sezon oynadığı 4 maçtan aldığı 4 puanla 19 takımlı TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 15. sırada bulunuyor. Rakip Amedspor ise bu sezon ligde 5 maç yaparken bu maçlarda 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Bu sezon mağlubiyeti olmayan Amedspor topladığı 13 puanla ligin ilk sırasında yer alıyor.