Uşakspor Isparta 32 spor deplasmanında 3 puana yediği tek golle veda etti

Galibiyete hasret kalan Uşakspor 20 maçlık mağlubiyet serisini 21 maça taşıdı deplasman maçında tek golle yenildi.
Uşakspor Isparta 32 spor deplasmanında 3 puana yediği tek golle veda etti

Uşakspor Isparta 32 spor deplasmanında 3 puana yediği tek golle veda etti - Ligin son sırasına adeta demir atan ve peş peşe mağlubiyetler almaya devam eden Uşakspor büyük umutlarla gitmiş olduğu Isparta 32 deplasmanından bir kere daha eli boş döndü.

Taraftarlarının da yalnız bırakmadığı takımımız ne yazık ki oynamış olduğu istekli ve arzulu futbola rağmen sahadan kendisine galibiyeti getirecek olan skoru alamadı. Uşakspor ilk yarının uzatma dakikalarında yemiş olduğu tek golle 3 puana veda etti ve mağlubiyet serisini 21 haftaya çıkardı.

UŞAKSPOR HER GEÇEN GÜN DÜŞMEYE BİRAZ DAHA YAKLAŞIYOR!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup içerisinde mücadele eden ve bu seneye yapmış olduğu transferlerle son derece iyi bir başlangıç yapan Uşakspor ne yazık ki bir türlü istediği başarıya ulaşamamıştı. Üst üste aldığı mağlubiyetler, değişen teknik direktör ve lig arasında çok sayıda futbolcusunun sözleşmesini feshederek takımdan ayrılmasının ardından yönetim de değşimiş, yeni yönetim ile umutlar bir kere daha yeşermişti.

usak.jpg

Ancak ne yazık ki yeni yönetimde kanayan yaraya merhem olmadı ve mağlubiyet serisi devam etti. Uşakspor bugün konuk olduğu Isparta 32 sporun evindeki deplasman maçında 3 puanı ilk yarının uzatma dakikasında yediği tek golle kaybetti. Önümüzdeki hafta siyah kırmızılı takımımız evinde Arnavutköy Belediye Spor'u konuk edecek. Bir sonraki hafta ise Etimesgut'un konuğu olarak deplasman maçına gidecek.