Uşakspor hazırlık maçında Sivaslı Belediyespor'u evinde konuk ediyor

Ligde son günlerde üst üste almış olduğu mağlubiyetlerle ligde son sırada demirleyen Uşakspor hazırlık maçında bugün evinde Sivaslı Belediyespor'u konuk etmeye hazırlanıyor.
Uşakspor hazırlık maçında Sivaslı Belediyespor'u evinde konuk ediyor

25 Şubat 2024 Pazar günü saat 14:00'de Isparta 32 spora konuk olmaya hazırlanan Uşakspor'da bugün Sivaslı Belediyespor ile hazırlık maçı oynanacağı açıklandı. Ne yazık ki bu sene üst üste kötü sonuçlar alan ve oynadığı 26 maçta sadece bir kez galip gelebilen Uşakspor ligin son sırasına demirlemişti.

Düşme hattında yer alan takımımız bundan sonra çıkacağı her maça mutlak 3 galibiyet sloganı ile başlayacak. Bu pazar Isparta 32 deplasmanına konuk olacak kırmızı siyahlı ekibimiz bugün ise evinde hazırlık maçında Sivaslı Belediyespor'u konuk edecek.

SİVASLI BELEDİYESPOR İLE UŞAKSPOR HAZIRLIK MAÇI YAPACAK!

Uşakspor'da alınan kötü sonuçlar nedeniyle antrenör değişikliği de yapılmış, ancak yeni gelen teknik heyette kanayan yaraya çare olamamıştı. Son olarak Uşak'ta yönetim de değişmiş, yeni yönetimi devir alan Serhat Pekmezci iddialı açıklamalarda bulunarak "Gelebilecek en iyi teknik kadronun gelmesini istiyoruz. Kulübün bir laboratuarı fitness salonu olacak. Gerekirse bazı oyunculara günde 3 antrenman yaptıracağız. Hangi ligde olursak olalım bütçesi düşük ama kaliteli takım yaratmak istiyoruz. Uşakspor düştü gözüyle bakılıyor. Haklı gerekçeleri olabilir, yaşanan ekonomik sıkıntılar, birçok oyuncunun sözleşmesini feshedip gitmesi. Ancak bizim aslında matematiksel olarak ligde kalma şansımız sürüyor" diyerek ligde kalmaya çalışacaklarını ifade etmişti.

uyaktspor.jpg

Uşakspor resmi hesabından yapılan paylaşım ile bugün Sivaslı Belediyespor ile hazırlık maçı yapılacağı ilan edildi. 1 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maç saat 16:00 itibariyle başlayacak. Tüm Uşaklılar takımlara destek için maça davet edildi...