Uşakspor hasret kaldığı 3 puan için Arnavutköy Belediye Spor deplasmanına gidiyor

Son dönemde hem lig hem de kupa maçında peş peşe mağlubiyetler yaşayan Uşakspor mutlak 3 puan sloganı ile Arnavutköy Belediye Spor deplasmanına konuk oluyor.
Uşakspor hasret kaldığı 3 puan için Arnavutköy Belediye Spor deplasmanına gidiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Gurupta son dönemde üst üste aldığı yenilgiler nedeniyle en alt sıraya düşen Uşakspor düşme sınırından çıkmak için mutlak 3 puan peşinde İstanbul Ekibi Arnavutköy Belediye Spor deplasmanına gidecek. Deplasman maçında 3 puanı kovalayacak olan ekipte teknik yönetim ve takım kenetlenirken çalışmalar da hızlandı.

18 Ekim 2023 Çarşamba günü oynanacak olan maçın saati ise 15:30 olarak ilan edildi. Her iki takımında düşme hattında yer alması maçın önemini arttırırken birbirlerine üstünlük kurmaları durumunda takımlar ligde kalma konusunda büyük bir avantaj elde edecekler bu nedenle maç büyük önem taşıyor.

UŞAKSPOR - ARNAVUTKÖY BELEDİYE SPOR MAÇI NE ZAMAN, BU HAFTA SAAT KAÇTA?

Hem lig maçında hem de kupa maçında yediği 4 golle 3 puana veda eden Uşakspor moralleri düzeltmek ve ligdeki puanını arttırmak için yarın Arnavutköy Belediye Spor ekibine konuk olacak. Uşakspor oynadığı maçlardan bir beraberlik ve 1 galibiyet ile sadece 4 puan çıkarmayı başarmış ve ligde bu puanla en alt basamağa gerilemişti.

arnavutkoy.jpg

Arnavutköy Belediye Spor ise oynadığı 8 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberliğe imza atarak 5 puan elde ederek 17. sırada yer almıştı. Uşakspor için artık oynayacağı tüm maçlar kade maçı haline gelirken ligde kalmayı garantilemek için deplasmandan alınacak olan puan ya da puanların önemi artmıştı. Kırmızı siyahlı ekip alınacak 3 puan ile moral depolamak istiyor.