Uşakspor - Fethiyespor maçını yönetecek hakem kadrosu açıklandı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Uşakspor bu hafta sonu sahasında Fethiyespor’u ağırlayacak. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Uşakspor – Fethiyespor maçını yönetecek olan hakem kadrosu açıklandı.
Uşakspor - Fethiyespor maçını yönetecek hakem kadrosu açıklandı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu hafta sonu yapılacak olan karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı. TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan hakem atamaları ile Uşakspor – Fethiyespor maçını da yönetecek olan hakem kadrosu belli oldu. 5 Kasım 2023 Pazar günü Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak olan Uşakspor – Fethiyespor maçında hangi hakem düdük çalacak?

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU!

MHK tarafından yapılan atamalara göre Uşakspor – Fethiyespor maçının orta hakemi Karabük Bölgesi hakemlerinden Mustafa Hakan Belder olacak. Bu hakemin yardımcılıklarını ise Kayseri Bölgesi hakemlerinden Recep Güneş ile Nevşehir Bölgesi hakemlerinden Yahya Kemal Yurtbilir yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kayseri Bölgesi hakemlerinden Ramazan Haymana olacak.

KABUS SONA ERECEK Mİ?

Uşakspor bu sezon ligde kabus gibi günler geçiriyor. Ligde oynadığı son 6 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrılan Uşakspor bundan dolayı ligin dibine demir attı. Ligin henüz ilk yarısı sona ermeden küme düşme korkusunu yaşamaya başlayan Uşakspor’da son yapılan teknik direktör değişimi de sonuç vermedi. Yapılan değişim ile beraber henüz iyi bir sonuç alamayan Uşakspor tüm umutlarını bu hafta sonu yapılacak olan Fethiyespor maçına bağladı.

Uşaksporun bu hafta konuğu olacak Fethiyespor ligin diri takımlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Zirve yarışı vermeyen Fethiyespor ligin 7. sırasında bulunuyor. Topladığı 14 puan ile dikkat çeken Fethiyespor karşısında Uşakspor’un iyi bir oyun ortaya koyması gerekiyor. Uşakspor hafta sonu alacağı 3 puan ile kabustan uyanıp lig yarışına yeniden başlamayı ve alt sıralardan kısa bir süre içerisinde kurtulmayı hedefliyor.