Uşakspor evinde yine kayıp! 68 Aksarayspor 3 puanı 3 golle kazandı

Üst üste almış olduğu kötü sonuçlarda bu sene düşme potasına adım adım ilerleyen Uşakspor kendi evinde bir kere daha mağlubiyet aldı.
Uşakspor evinde yine kayıp! 68 Aksarayspor 3 puanı 3 golle kazandı

Uşakspor evinde yine kayıp! 68 Aksarayspor 3 puanı 3 golle kazandı - Bu sene lige çok büyük umutlarla, yeni teknik direktörü ve transferleri ile hızlı bir başlangıç yapan Uşakspor ne yazık ki aradığı başarıyı bir türlü yakalayamamıştı.

Üst üste alınan mağlubiyetler sonucunda teknik direktörü ile yollarını ayıran Uşakspor'da yeni teknik direktörde kötü gidişe dur diyemedi. Devre arasında tam 17 futbolcusu takımdan ayrılan Uşakspor bugün evinde 68 Aksarayspor takımı ile karşı karşıya geldi. Ne yazık ki maçta konuk takımın attığı 3 gole engel olamayan Uşakspor bir kere daha yenilgi yaşadı.

UŞAKSPOR EVİNDE 3 GOLE ENGEL OLAMADI!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Uşakspor her geçen gün ligden düşmeye doğru ilerlerken evinde konuk ettiği 68 Aksarayspor takımı karşısında da hasret kaldığı galibiyete ulaşamadı. Uşakspor bu sezon oldukça ağır koşullar içerisinde mücadele ediyor. Ekonomik sıkıntı içerisinde olan Uşakspor borcundan dolayı şu anda transfer tahtası kapalı. Bu borç ödenmeden de yeni transfer yapılamıyor. Ayrıca devre arasında oyuncularının büyük bir kısmı ile yollarını ayırmak zorunda kalan Uşakspor maçlara alt yapı ağırlıklı kadro ile çıkmak zorunda kalıyor.

usakspor-003.jpg

Rakibi karşısında Uşakspor 17. ve 25. dakikalarda Yasin Abdioğlu ve 49. dakikada ise Cengiz Ötkün'ün ayağından gelen gollere engel olamayarak 3 puanı yitirdi. Ligde kalma umutları da her geçen gün sona eren Uşakspor düşme potasının en güçlü adayı olarak ligde son sırada yer alıyor.