Uşakspor evinde Aliağa FK ile Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçına çıkıyor!

Ligde peş peşe aldığı yenilgiler ile son sıraya gerileyen Uşakspor aradığı çıkışı kupa maçında elde etmeyi hedefliyor!
Uşakspor evinde Aliağa FK ile Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçına çıkıyor!

Son dönemde aldığı kötü sonuçlar ile 3 puana hasret kalan Uşakspor bugün evinde kupa maçına çıkmaya hazırlanıyor. Ziraat Türkiye Kupası 2. tur eşleşmeleri için TFF tarafından yapılan kura ile belirlenen takvim doğrultusunda maçlar devam ederken bugün Uşak'ta bir üst tura çıkmak için sahasında Aliağa Futbol Kulubü ile karşılacak.

Üst üste aldığı galibiyet ile kendi liginde zirvede yer alan Aliağa FK karşında evindeki maça mutlak 3 galibiyet parolası ile çıkan Uşakspor kendisine bir üst tura çıkmak için avantajlı bir skor elde etmek için mücadele edecek. Uşakspor kupa maçında alacağı iyi bir skorla taraftarlarına teşekkür etmek için sahada olacak...

UŞAKSPOR KUPA MAÇINA ÇIKIYOR!

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında Uşakspor Çarşamba günü evinde TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Aliağa Futbol Kulubünü konuk edecek. Uşakspor - Aliağaspor maçı saat 14:00 itibari ile başlayacak.

usakspor-mac-gunu.jpg

Lig yarışında ise ağır yenilgiler alan Uşakspor deplasmanda kaybettiği 3 puanı telafi edebilmek için evinde Cumartesi günü Isparta 32 takımını konuk edecek. Cumartesi günü oynanacak maç 15:30 itibari ile başlayacak. TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Aliağa FK birinci sırada yer alırken Uşakspor ise oynadığı 8 maçtan sadece 4 puan çıkarabilmiş ve son aldığı yenilginin ardından ne yazık ki ligdeki son sıraya gerilemiş ve 19. basamakta yer almıştı. Ziraat Türkiye Kupası maçında elde edeceği galibiyet ile moral arayan Uşakspor taraftarlarını maça davet etti. Uşak 1 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan maç 14:00 itibari ile başlayacak.