Uşakspor evinde ağırlayacağı Somaspor maçına hazır!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup için 16. hafta heyecanı yaşanıyor. Uşakspor ligin zorlu haftasında sahasında Somaspor’u konuk edecek.
Uşakspor evinde ağırlayacağı Somaspor maçına hazır!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 16 hafta mücadeleleri yine soluk kesecek. Büyük bir heyecanın yaşandığı ligde zirve yarışı çok takımlı rekabet şeklinde geçerken ligin dibinde de kazan kaynıyor. Bu sezon oldukça büyük hayal kırıklığı yaşatan Uşakspor ligin en son sırasında bulunuyor. Uşakspor’un hemen üzerinde olan takımların da durumu oldukça zorluyken 16. hafta maçları bu hafta sonu oynanacak.

UŞAKSPOR BU HAFTA EVİNDE

Uşakspor’un bu haftaki rakibi Somaspor olacak. Aynı bölgeden iki takımın mücadelesinde büyük bir rekabet yaşanacağı gibi dostluk da etkili olacak. Uşakspor bu karşılaşmadan alacağı puan veya puanlar ile puan hasretine son verip yeni bir başlangıcı hedefliyor. Somaspor ile ligin orta sıralarında üst tarafa yaklaşmak için Uşakspor maçını bir fırsat olarak görüyor.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Uşakspor ile Somaspor arasındaki karşılaşmayı yönetecek hakem MHK tarafından Karabük Bölgesi hakemlerinden Taner Tuncer olarak açıklandı. Orta hakem olarak görev yapacak olan Taner Tuncer’in yardımcılıklarını Kayseri Bölgesi hakemlerinden Osman Baruk ile Ankara Bölgesi hakemlerinden Faruk Yağlı yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Ankara Bölgesi hakemlerinden Egemen Artun görevlendirildi.

MAÇ SAAT 14:00’DA

Uşakspor ile Somaspor arasında oynanacak olan zorlu lig mücadelesinin tarihi 3 Aralık 2023 Pazar olarak açıklandı. Uşak 1 Eylül Stadı’nda yapılacak olan karşılaşmanın başlama saati 14:00 olarak belirlendi. Taraftar desteğini arkasında görmek isteyen Uşakspor taraftarlardan kendilerine destek olunmasını istiyor.

Somaspor ile oynanacak olan zorlu karşılaşmaya dair hazırlıklarını tamamlayan Uşakspor maç saatini beklemeye başladı. Yarın yapılacak olan karşılaşmanın sonucu büyük bir merakla bekleniyor.