Uşakspor deplasmandan yine eli boş dönüyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 22. hafta mücadelesinde deplasmanda İskenderunspor ile karşılaşan Uşakspor sahada 4-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.
Uşakspor deplasmandan yine eli boş dönüyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 22. haftanın karşılaşmaları bugün oynandı. Ligin dibine demir atan Uşakspor’un rakibi İskenderunspor’du. Uşakspor’un deplasmanda oynadığı karşılaşmada bir mucize gerçekleşmedi ve Uşak temsilcisi mağlubiyet serisine bir çentik daha attı. İskenderunspor sahasında Uşakspor’u 4-1 mağlup etti.

MAÇ GOLLE BAŞLADI!

İskenderunspor – Uşakspor karşılaşması adeta gol ile başladı. Mücadelenin henüz 5. dakikasında Ömer Kuşan ile İskenderunspor 1-0 öne geçti. Büyük bir fark oluşması beklenirken 18. dakikada Uşakspor’un genç futbolcularından Enes Cavcav sahneye çıktı ve attığı gol ile maçta 1-1 eşitliği sağladı.

Uşakspor’un bulduğu golden sonra umutlanan Uşak temsilcisinin umutlarını İskenderunspor’da Ahmet Sivri 42. dakikada penaltıdan attığı gol ile söndürdü. Mücadelenin ilk yarısı İskenderunspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının da hemen başında İskenderunspor bir gol daha buldu. 50. dakikada Mertan Caner Öztürk attığı gol ile skoru İskenderunspor lehine 3-1’e taşıdı. Karşılaşmanın 77. dakikasında ise İskenderunspor’dan Hamza Küçükköylü sahneye çıktı ve attığı gol ile maçın skorunu 4-1 olarak belirledi.

18 PUANLIK FARK!

TFF 2. Lig’de statü gereği ligi son 4 takım arasında bitirecek olan ekipler bir alt lige düşecekler. Uşakspor’un ligde kalabilmesi için şu anda önünde 18 puanlık fark ve 4 de rakip var. Matematiksel olarak Uşakspor’un küme düşmeme ihtimali zor da olsa bulunuyor. Ancak bunun gerçekleşebilmesi mucizelerle mümkün olabilecek.

Uşakspor ligde 5 puan ile 19. sırada yer almaya devam ederken büyük bir de kadro sıkıntısı yaşıyor. Uşakspor gelecek haftayı bay geçeceği için herhangi bir karşılaşma oynamayacak. Bir sonraki hafta ise ligde küme düşmeme mücadelesi veren Derincespor Uşak’ta Uşakspor’un konuğu olacak.