Uşakspor deplasmanda dağıldı Düzcespor galibiyeti 6 golle aldı!

Üst üste aldığı yenilgiler ile adeta ligin dibine demir atan Uşakspor dağılan kadrosu sonucunda farklı yenilgi aldı.
Uşakspor deplasmanda dağıldı Düzcespor galibiyeti 6 golle aldı!

Son dönemde üst üste aldığı kötü sonuçlarla ligin en son sırasına demir atan Uşakspor dağılan kadrosu sonrasında çıktığı ilk lig maçında yine hüsrana uğradı. Bu sefer farklı kaybeden Uşakspor ev sahibi Düzcespor tarafından atılan 6 gole engel olamadı.

Süper Lig 2. Kırmızı Grupta yer alan Uşakspor ligin 20. maçında karşılaşmaya çıkarken deplasmanda Düzcespor'un konuğu oldu. Aldığı üst üste yenilgiler sonrasında verilen lig arasında tam 17 oyuncunun ayrıldığı Uşakspor'da kadro tamamen dağılmış, gözler 2. yarıya çevrilmişti.

UŞAKSPOR DEPLASMANDA DAĞILDI, KALESİNDE TAM 6 GOL GÖRDÜ!

Dağılan kadrosu sonrasında Düzcespor'a konuk olan Uşakspor ne yazık ki kalesindeki gollere engel olamadı. Ev sahibi takım ilk golünü maçın daha henüz 7. dakikasında Alişan Durmuş'un ayağından bulurken maçın 2. golü ise penaltı vuruşundan Şahin Şafakoğlu'nun ayağından geldi.

usak-maci.jpg

Maçın geri kalan golleri ise hat trick yapan Zahit Fındık'ın ayağından geldi. Fındık maçın 36. 44 ve 68. dakikalarında peş peşe gollere imza atarak skoru 6-0'a getirdi.

Uşakspor almış olduğu sonuçlar neticesinde ne yazık ki ligde kalma şansını nerede ise tüketti. Takımımız düşme potasının en güçlü adaylarından biri haline geldi.