Uşakspor deplasmanda ağır yaralı! Karaman gol olup yağdı

Taraftarlarına galibiyet hediye edebilmek için Karaman deplasmanına konuk olan Uşakspor farklı mağlubiyet ile sahadan ayrıldı.
Uşakspor deplasmanda ağır yaralı! Karaman gol olup yağdı

Karaman Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşan Uşak Utaş Spor maçı sona erdi. Ne yazık ki Uşakspor son maçında puan ya da puanlara ulaşamadı ve ligdeki 5. mağlubiyetini yaşadı.

Ligin ilk maçında evinde Düzcespor'a attığı tek gole rağmen yediği 2 golle kaybeden ve ardından Aksaray deplasmanından 0-0 beraberlikte tek puan çıkarabilen Uşakspor ardından İskenderunpspor'a evinde yenilmiş ligdeki tek 3 puanı ise Derincespor deplasmanından çıkartabilmişti.

UŞAKSPOR KARAMAN FK DEPLASMANINDA ARADIĞINI BULAMADI!

Karaman deplasmanına büyük bir moralle hazırlanan Uşakspor ne yazık ki aradığını bulamadı. Geride bıraktığımız hafta evinde Amedspor'dan 4 gol yiyerek 3 puanı kaybeden Uşakspor bu hafta da Karaman deplasmanında yine 4 golle 3 puana veda etti.

usak-maci.jpg

Ev sahibi Karaman Futbol Kulubünün ilk gölünü 17. dakikada İbrahim Can Köse atarken ilk yarının uzatma dakikalarında takımının 2. golüne ise Nadir Çiftçi imza attı. İkinci yarıda 5 dakika arayla iki gol bulan Karaman FK skoru 4-0'a taşırken ilk golün sahibi İbrahim Can Köse 63. dakika da bir kere daha sahneye çıkarak kendisinin 2 takımının ise 3. golüne imza attı. Maçın son golü ise 68. dakikada Ömer Faruk Gümüş tarafından atıldı.