Uşakspor - Denizlispor maçının hakem kadrosu belli oldu!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesi Uşakspor – Denizlispor maçını yönetecek hakemler belli oldu.
Uşakspor - Denizlispor maçının hakem kadrosu belli oldu!

Türkiye’de liglere verilen aranın ardından maçlar yeniden başlıyor. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler’e saldırmasının ardından hakemler maçlara çıkmama kararı almışlardı. Bundan dolayı hafta sonunda oynanması gereken maçlar yapılamadı. Tüm lig kademelerinde maçlar Salı ve Çarşamba günlerinde oynanacak.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 18. hafta mücadelesinde Uşakspor 19 Aralık’ta Denizlispor’u konuk edecek. Bu karşılaşmayı yönetecek olan hakemler Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından belirlendi. TFF’nin internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda Uşakspor – Denizlispor maçının hakem kadrosu ilan edildi.

Uşakspor ile Denizlispor arasındaki maçın orta hakemi İstanbul Bölgesi hakemlerinden Yalçın Taşkınfurat olacak. Bu maçın yardımcı hakemleri de İstanbul Bölgesinden olacak. Buna göre 1. Yardımcı Hakem olarak Burak Sami Şad, 2. Yardımcı Hakem olarak ise Çağrı Yıldırım görev yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kırşehir Bölgesi hakemlerinden Osman Köksaldı olacak.

Ayrıca Ercan Hellaç gözlemci, Ulaş İnci ile Olcay Kiremitci de bu maçta temsilci olarak görev yapacaklar.

Uşakspor’un yarın oynayacağı Denizlispor maçı bu sezonun en kritik maçlarından birisi olacak. Uşakspor bu maçı kaybetmesi durumunda kümede kalma mücadelesine henüz başlamadan büyük bir darbe olacak. Denizlispor ligde düşme potasında yer alan takımlardan birisi olarak dikkat çekerken Uşak deplasmanından 3 puan ile ayrılması halinde Uşakspor için işler çok daha zor olacak.

Öte yandan Uşakspor kabus gibi geçen bir sezonun ilk yarısını bitirmek üzere. Cumartesi günü Sarıyer deplasmanında mücadele edecek olan Uşakspor devreyi kapatacak. Uşakspor ikinci yarıya transferlerle takviye edilmiş yeni kadrosu ile girmenin planlarını yapıyor.