Uşakspor bugün Erzincan deplasmanında güçlü rakibi karşısında 3 puan arıyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bugün Anagold 24Erzincanspor ile Uşakspor karşı karşıya gelecek. Uşakspor güçlü rakibi karşısında deplasmanda 3 puan arayacak.
Uşakspor bugün Erzincan deplasmanında güçlü rakibi karşısında 3 puan arıyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup karşılaşması olan Anagold 24Erzincanspor – Uşakspor karşılaşması bugün oynanacak. Üst üste aldığı başarısız sonuçlar ile ligde en alt sırada yer alan Uşakspor kendisine bir çıkış arıyor. Deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Anagold 24Erzincanspor ile karşılaşacak olan Uşakspor’da hesaplar puan ve puanlar üzerine yapılıyor.

MAÇ ÖNÜ BİLGİLER!

Bugün oynanacak olan Anagold 24Erzincanspor – Uşakspor maçı için maç önü bilgiler belli oldu. Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 19:00 olarak belirlendi. Uşakspor bu sezon ilk defa bir akşam maçında sahaya çıkacak. Bugüne kadar hep gündüz maçlarında sahaya çıkan Uşakspor ilk defa akşam saatlerinde mücadele verecek.

Anagold 24Erzincanspor – Uşakspor maçını yönetecek olan hakemler de belli oldu. Merkez Hakem Kurulu bu maçı yönetmesi için Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Enes Kanpara’yı görevlendirdi. Bu hakemin yardımcılıklarını ise Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Cankut Gönenç ile Eskişehir Bölgesi hakemlerinden Ramazan Ufuk Avdaş yapacak. MHK’nın görevlendirmesine göre Anagold 24Erzincanspor – Uşakspor karşılaşmasının dördüncü hakemi ise yine Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Ömer Kocabey olacak.

UŞAKSPOR'DA PLANLAR PUAN VE PUANLAR ÜZERİNE

Uşakspor haftalardır devam eden başarısız sonuçlara bu akşam bir son vermek istiyor. Ancak rakibi Anagold 24Erzincanspor ligin kalburüstü takımlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Zirve yarışı veren rakibi karşısında başarılı bir futbol ortaya koymayı amaçlayan Uşakspor’da tüm oyun planı puan üzerine kuruldu. Rakibine gol fırsatı vermeyecek bir oyun planı üzerinde hafta boyu çalışan Uşakspor karşılaşmada fırsat bulabilirse atacağı gol ve gollerle 3 puana ulaşmayı hedefliyor.