Uşakspor bu hafta Isparta 32 takımını konuk edecek

Hem ligde hem de kupada peş peşe kötü sonuçlar alan Uşakspor mutlak 3 puan sloganı ile evinde Isparta 32 takımını konuk etmeye hazırlanıyor.
Uşakspor bu hafta Isparta 32 takımını konuk edecek

Bu sene hem ligde hem de kupa maçlarında bir türlü istediği ritmi yakalayamayan ve bir yandan da maddi imkansızlıklar ile boğuşmak zorunda kalan Uşakspor evinde çıkacağı maç için geri sayıma başladı. Yakalayacağı galibiyet ile mağlubiyet serisine son vermek ve ligini son sırasından kurtulmak isteyen ekipte paralo mutlak 3 puan olacak.

Son 3 maçında da sahada 3 puanı 4 golle kaybeden Uşakspor bu maçta kalesini gole kapatmanın yollarını ararken ligin son sırasında yer alan takımımızda hedef puanını yükseltmek olacak. Uşakspor bu amaçla yarın yani 14 Ekim 2023 Cumartesi günü evinde Isparta 32 takımını konuk edecek.

UŞAKSPOR ISPARTA 32 MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup içerisinde mücadele eden Uşakspor ile Isparta 32 takımı kozlarını yarın yani 14 Ekim 2023 Cumartesi günü paylaşacak. Maç Uşakspor'un sahasında 1 Eylül Stadyumu'nda saat 15:30 itibari ile başlayacak.

puan-durumu.jpg

UŞAKSPOR SON PUAN DURUMU! UŞAKSPOR'UN KAÇ PUANI VAR, LİGDE KAÇINCI SIRADA?

Uşakspor ne yazık ki bu sene yapılan teknik direktör değişikliği ve oyuncu transferlerine rağmen ligde aradığını bulamadı. Takımımız oynadığı 6 maçta sadece 1 galibiyet ve 1 beraberlik kazanmayı başararak 4 puan toplarken bu puanlarla 19 takımlı ligin son sırasında yer aldı. Uşakspor yarın elde edeceği 3 puanla rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyerek düşme potasından uzaklaşmayı hedefliyor.