Uşakspor ağır yaralı! Amedspor Uşak'ta farklı kazandı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde Uşakspor bugün sahasında Amedspor’u ağırladı. Zorlu rakibi karşısında varlık gösteremeyen Uşakspor sahadan 4-0 mağlubiyetle ayrıldı.
Uşakspor ağır yaralı! Amedspor Uşak'ta farklı kazandı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Uşak’ı temsil eden Uşakspor bugün lig lideri Amedspor’u 1 Eylül Stadı’nda konuk etti. Geçtiğimiz hafta ilk 3 puanını alan Uşakspor buradan bulduğu moralle lig liderini devirmek istedi. Ancak güçlü rakibi karşısında Uşakspor etkili bir oyun ortaya koyamadı ve sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldı.

4-0 MAĞLUBİYET!

Uşakspor ile Amedspor arasındaki mücadele konuk edibin üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın gollerini 11. dakikada Berk İsmail Ünsal, 44. dakikada Taner Gümüş, 73. dakikada Abdullah Aydın ve 82. dakikada Serkan Odabaşoğlu kaydettiler. Uşakspor karşılaşmada gol bulamazken sahadan hezimetle ayrılmak zorunda kaldı.

KARŞILAŞMA SEYİRCİSİZ OYNANDI!

Hafta boyunca Uşakspor taraftar desteğini arkasına almak için çağrıda bulunmuştu. Ancak bugün öğle saatlerinde şok bir karar alındı. Sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı’na yapılan terör saldırısı nedeniyle Uşakspor – Amedspor maçının provokasyonlara neden olmaması için karşılaşmanın seyircisiz oynanmasına karar verildi. İl spor güvenlik müdürlüğünün aldığı bu karar ile Uşakspor – Amedspor karşılaşması seyircisiz oynandı.

Uşakspor taraftarları takımlarında stadyum dışından destek vermek istediler ama o da çok etkili olmadı. Uşakspor taraftarı ile bütünleşme planları yaptığı Amedspor karşılaşmasında hiç hesapta olmayan gelişmelerden dolayı bunu gerçekleştiremedi.

Uşakspor aldığı farklı Amedspor yenilgisi sonrasında lig sıralamasında geriledi. Ligde 16. sıraya gerileyen Uşakspor 5 maçta 4 puan toplayabildi. Bu karşılaşmalarda 2 gol atan Uşakspor kalesinde 8 gol görerek ligin en kötü averajına sahip olan takım pozisyonuna geçti.

Uşakspor gelecek hafta karaman Futbol Külübü’ne konul olacak. Ligde 3 puanı olan Karaman Futbol Kulübü 18. sırada yer alıyor.