Uşakspor 9 kişi kalan Denizlispor'a 2-0'dan puan kaptırdı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup karşılaşmasında Uşakspor 9 kişi kalan rakibi Denizlispor’a karşı 2-0’lık avantajını kullanamayarak sahadan 2-2 eşitlikle ayrılıp 1 puana razı oldu.
Uşakspor 9 kişi kalan Denizlispor'a 2-0'dan puan kaptırdı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon çok kötü bir performans gösteren Uşakspor son 12 maçını da kaybetmişti. Ligin 18. hafta mücadelesinde Uşakspor bugün sahasında Denizlispor’u konuk etti. Denizlispor’un da ligde küme düşme potasında bulunması bu maçı çok daha önemli bir hale getirmişti. Ancak Uşakspor istediği sonucu sağlayacak skora erişse de 2 kişi eksik rakibine karşı avantajını kaybetti.

SEZONUN EN İYİ MAÇ BAŞLANGICIYDI

Uşakspor bu sezon rakiplerine direnme konusunda büyük güçlük çekiyor ve kolayca teslim oluyordu. Bugün oynanan Denizlispor maçında ise bunun tam tersi bir görüntü ortaya çıktı. Karşılaşmanın 16. dakikasında Ege ile 1-0 öne geçen Uşakspor, 27. dakikada Denizlispor’da Samet’in kırmızı kart görmesi ile büyük bir avantaj elde etti. Uşakspor maçın 45. dakikasında Ege ile bir gol daha bularak skoru 2-0’a taşıdı ve soyunma odasına büyük bir avantajla gitti.

Maçın ikinci yarısı ise Uşakspor için adeta bir kabus oldu. Her ne kadar Denizlispor’dan Muhammet 62. dakikada kırmızı kart ile oyundan atılıp takımını 9 kişi bıraksa da Uşakspor bu büyük avantajı kullanamadı.

Uşakspor – Denizlispor maçının 65. dakikasında sahada 9 kişi olan misafir takım Bekir’in attığı gol ile skoru 2-1 yaptı. 89. dakikada ise Muhammet Özkal attığı gol ile skoru 2-2 yaptı ve maçın sonucunu tayin etti.

9 kişilik rakibine karşı 2-0’lık avantajını korumaya başaramayan Uşakspor 3 puandan oldu. Altın değerinde olan 3 puanı kaybeden Uşakspor 1 puana razı olurken kime düşme potasındaki rakibi ile puan farkını azaltma şansını da elinin tersiyle itti.

Uşakspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta puanını 5’e yükseltti ama sıralamadaki yeri değişmeyerek son sırada kalmaya devam etti. Uşakspor ilk yarının son maçında Cumartesi günü Sarıyer’e konuk olacak.