Uşakspor 6 puanlık maçı bekliyor!

TFF 2. Lig’de küme düşme korkusunu çok yakından yaşayan Uşakspor Salı günü erteleme maçında karşılaşacağı Denizlispor maçını bekliyor.
Uşakspor 6 puanlık maçı bekliyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta maçlar hafta içinde erteleme müsabakaları ile başlayacak. Bu hafta sonunda oynanması gereken maçlar hakemlerin sahaya çıkmama kararlarının ardından ertelenmişti. Ertelenen maçlar 19-20 Aralık tarihlerinde oynanacak. TFF tarafından açıklanan maç programına göre Uşakspor da Salı günü Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

6 PUANLIK MAÇ!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 18. hafta maçı olan Uşakspor – Denizlispor maçı Salı günü saat 14:00’da Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Bu mücadele için TFF henüz maçın hakemlerini açıklamadı. Ancak hakem kadrosundan ziyade bu maçın Uşakspor için anlamı çok büyük olacak.

TFF 2. Lig’de bu sezon 4 puan toplayabilen Uşakspor ligin dibine demir attı. Ligin dibinden kurtulup ligde kalma hedefinden kopmak istemeyen Uşakspor’un acilen puan ve puanlara ihtiyacı var. Uşakspor’un konuk edeceği Denizlispor da ligde küme düşme potasında yer alıyor. 17. sırada olan Denizlispor 14 puana ulaşmış durumda. Uşakspor ligde kalmak istiyorsa Denizlispor’dan 3 puan alıp puanını yükseltmesi ve takibinin de puan farkını açmasını önlemesi gerekiyor. Bundan dolayı Denizlispor maçı Uşakspor için 6 puanlık bir maç olacak.

Uşakspor Salı günü oynayacağı Denizlispor maçının ardından ilk yarısının son maçında Cumartesi günü Sarıyer’e konuk olarak devreyi kapatacak. Sarıyer de küme düşme potasında yer alan takımlardan birisi olduğu için Uşakspor’un o maçtan da alacağı sonuç çok kritik olacak. Her iki maçtan 6 puan çıkarmayı başarması halinde Uşakspor için lig adeta yeniden başlayacak.