Uşakspor 3 puanı bu hafta deplasmanda arayacak! İşte maç saati

Son dönemde üst üste aldığı mağlubiyetler ile ligin son sırasına demir atan Uşakkspor yeni teknik direktörü ile ilk 3 puanını almaya Erzincanspor deplasmanına gidiyor.
Uşakspor 3 puanı bu hafta deplasmanda arayacak! İşte maç saati

Bu sene lige yeni teknik direktörü ve yaptığı transferlerle son derece iddialı bir başlangıç yapan Uşakspor ne yazık ki aradığını bulamamış, üst üste yenilgiler ile hem ligde hem de kupada kötü sonuçlar almıştı. Alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör değişikliği yapan Uşakspor bu hafta 3 puan için deplasman maçına gidiyor.

Uşakspor Teknik Direktör Nazım Gülay ile yollarını ayırırken Uşakspor Altyapı Direktörü olarak görev alan Rıdvan Geçkin göreve başlamıştı. Geride bıraktığımız hafta yeni teknik direktörüyle evinde Etimesgut'u ağırlayan ve yediği tek golle 3 puanı kaybeden Uşakspor deplasmanda Erzincan maçına gitmeye hazırlanıyor.

24 ERZİNCANSPOR - UŞAKSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA CANLI YAYIMLANACAK?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Uşak’ı temsil eden Uşakspor 28 Ekim 2023 Cumartesi yani yarın mutlak 3 puan peşinde 24 Erzincanspor takımına konuk olacak. 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak olan Anagold 24Erzincanspor – Uşakspor maçını Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Enes Kanpara yönetecek. Maç 13 Şubat Şehir Stadı’nda oynanacak.

usakspor.jpg

Bugüne kadar 9 maça çıkan Uşakspor bu maçlardan sadece birini kazanırken bir maçta da beraberlik alarak toplamda sadece 4 puan elde edebildi. Erzincan deplasmanından çıkaracağı puan ya da puanlar ile en azından ligdeki sıralamada son sıradan kurtulmanın hesaplarını yapan Uşakspor'da teknik heyet oyuncuları 3 puan için motive etmeye devam ediyor.