Uşakspor 3 puan peşinde Karaman deplasmanına gidiyor

Son olarak Amedspor maçına çıkan ve evinde mağlup olan Uşakspor bu hafta Karaman FK deplasmanına gidiyor.
Uşakspor 3 puan peşinde Karaman deplasmanına gidiyor

Geride bıraktığımız hafta evinde lider Amedspor'u ağırlayan Uşakspor büyük bir mağlubiyet almış ve ne yazık ki ligde yeniden alt sıralara gerilemişti. Geride bıraktığımız 7 maçta sadece bir beraberlik ve 1 galibiyet ile 4 puan alabilen Uşakspor ligde 16. sırada kendisine yer bulabilmişti.

7. haftanın fikstürü belirlenirken Uşakspor evindeki son maçı kaybederken Amedspor karşısında alınan mağlubiyetten sonra Uşakspor Teknik Direktörü Nazım Gülay yaptığı açıklamsaında hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söylemişti. Uşakspor ligdeki puanlarını arttırmak amacı ile yeni haftada deplasman için Karaman FK'nin konuğu olacak.

UŞAKSPOR 3 PUAN PEŞİNDE DEPLASMANA GİDECEK!

Ligde oynadığı 7 maçtan sadece toplamda 4 puan çıkarabilen Uşakspor ikinci 3 puanını almak için yeni haftada Karaman FK konuğu olacak. Karaman FK - Uşakspor maçı tarihi ve saati belli oldu.

uak.jpg

KARAMAN FK - UŞAKSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Uşakspor 3 puan kazanmak için Karaman FK deplasmanına konuk olacak. Maç 8 Ekim 2023 Pazar günü oynanacak. Saat 15:00 itibari ile başlayacak olan maçta iki ekip galibiyet için sahaya çıkacak. Bizde usakgundem.com ailesi olarak Uşaksporumuza başarılar diliyoruz...