Uşakspor 3 puan için yola çıktı!

TFF 2. lig Kırmızı Grup’ta Uşak’ı temsil eden Uşakspor bu haftanın lig maçında Karaman Futbol Kulübü’ne konuk olmak için yola çıktı.
Uşakspor 3 puan için yola çıktı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 7. hafta maçları 8 Ekim 2023 Pazar günü oynanacak. Uşakspor’un bu haftaki rakibi ise Karaman Futbol Kulübü olacak. Deplasmanda oynanacak olan bu mücadele için bir haftalık hazırlıklarını sürdüren Uşakspor bugün Karaman’a gitmek için Uşak’tan otobüsle hareket etti.

MAÇ SAAT KAÇTA?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup fikstürüne göre 7. hafta mücadelesi olan Karaman Futbol Kulübü – Uşakspor karşılaşması 8 Ekim Pazar günü saat 15:00’da başlayacak. Karşılaşma Yeni Karaman Stadyumu’nda oynanacak. Bu karşılama için tüm hazırlıklarını yapan ve planlarını 3 puan üzerine kuran Uşakspor Karaman’dan iyi futbol ve 3 puan ile dönmenin hesaplarını yapıyor.

HAKEMLER BELLİ OLDU!

Karaman Futbol Kulübü – Uşakspor maçını yönetecek olan hakem kadrosu açıklandı. Maçı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Süleyman Bahadır yönetecek. Bu karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Balıkesir Bölgesi hakemlerinden Hasan Cebeci ile Eskişehir Bölgesi hakemlerinden Bedirhan Soydemir olacak. Yine Eskişehir bölgesi hakemlerinden olan Tolga Tuna ise karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak görev yapacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçta Uşakspor kendi evinde Amedspor’u ağırlamış ve sahadan 4-0 gibi farklı bir mağlubiyetle ayrılmıştı. Karaman Futbol Kulübü ise geçen hafta İskenderunspor deplasmanında 2-0 kaybederek haftayı puansız kapatmıştı.

19 takımlı TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Uşakspor 4 puan ile 16. sırada yer alıyor. Uşakspor’un bu haftaki rakibi olan Karaman Futbol Kulübü ise 3puan ile 18. sırada yer alıyor. Henüz ligde galibiyeti bulunmayan Karaman Futbol Kulübü 6 maçta 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.