Uşakspor 24Erzincanspor deplasmanında 3 puanı 2 golle kaybetti

Ligde aldığı kötü sonuçlarla son sıraya demirleyen Uşakspor'da teknik direktör değişikliği de çare olmadı.
Uşakspor 24Erzincanspor deplasmanında 3 puanı 2 golle kaybetti

Üst üste aldığı kötü sonuçlardan sonra teknik direktör değişikliğine giden Uşakspor'da bu değişiklikte işe yaramadı. Yeni teknik direktörü ile 2 maça çıkan Uşakspor yine 3 puana hasret kalırken ne yazık ki ligin son sırasında kalmaya devam etti.

Bu hafta deplasman maçı için TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 24Erzincanspor'a konuk olan Uşakspor istekli oyununa rağmen rakibinden yediği 2 golle 3 puana veda etti. Ne yazık ki yeni teknik yönetimde Uşakspor'da yaşanan kan kaybına çare olmazken siyah kırmızılı ekibimiz düşme potasında yer almaya devam etti.

24RERZİNCANSPOR - UŞAKSPOR MAÇ SONUCU!

Hakemler: Enes Kanpara, Cankut Gönenç, Ramazan Ufuk Avdaş

mac-1.jpg

Uşakspor: İbrahim Bağcı, İsmet Kavuştu, Oğulcan İnanç (dk. 85 Alperen Kahraman), Şamil Başaran, Ahmet Hakan Şahin (dk. 77 Aras Aydın), İbrahim Çağrı Oğuz (dk. 77 Kerem Sercan Kaya), Ömer Faruk Çalışkan (dk. 85 Eray Gürcan), Gökmen Aydoğdu (dk. 63 Cem Aktaş), Tolga Çokkoşan, Sertan Yiğenoğlu, Ömer Gür

mac-4.jpg

24Erzincanspor: Hüseyin Koç, Kamil İçer, Özkan Yiğiter, Ziya Alkurt (dk. 87 Oğuz Han Aynaoğlu), Çınar Tarhan (dk. 65 Bahadır Taşdelen), Yunus Tarhan (dk. 65 Gökhan Payal), Muhammed Enes Yılmaz (dk. 82 Kubilay Yılmaz), Yusuf Onur Arıkan, İlker Günaslan, Hasan Kaya (dk. 87 Ali Sefer), Gençer Cansev,

mac-2.jpg

Goller: Yusuf Onur Arıkan, Bahadır Taşdelen (24Erzincanspor)

mac-3.jpg

Sarı kartlar: Gökhan Payal (24Erzincanspor), Ahmet Hakan Şahin, Oğulcan İnanç (Uşakspor)

Uşakspor aldığı bu sonuçtan sonra yine 4 puanla 19. sırada yer almaya devam etti ve son sırada düşme potasında yer aldı.