Uşaklılara duyuru yapıldı! Akşam 19:30'da Huzur Park önünde bekleniyorsunuz

Uşakspor bu haftaki lig maçında lider Amedspor'u ağırlamaya hazırlanırken taraftarlara çağrı yapıldı.
Uşaklılara duyuru yapıldı! Akşam 19:30'da Huzur Park önünde bekleniyorsunuz

Uşakspor ligdeki mücadelesine devam ederken geride bıraktığımız hafta yapılan lig maçında yeni sezonun ilk 3 puanı gelmişti. Geçen hafta deplasman maçına giden Uşakspor tek golle 3 puanı kapmayı başarırken bu başarısı ile ligin son sırasından kurtularak 15. basamağa yükselmeye başlamıştı.

Geride bıraktığmız hafta deplasman maçına giden Uşakspor bu hafta ise evinde rakibini ağırlayacak. Mutlak 3 puan parolası ile maça çıkacak olan Uşakspor'da taraftarların maça yoğun ilgi göstermesi beklenirken maç bileti fiyatı da 10 TL olarak belirlenmişti.

UŞAKSPOR TARAFTARLARI DESTEK İÇİN BULUŞUYORUZ!

Maç öncesi Uşakspor resmi hesabından yapılan açıklamada "1967 UŞAKSPORLULAR DERNEĞİ’NDEN TÜM UŞAK HALKINA AÇIK ÇAĞRI; Yeni bir sezon başladı. Herşeyi bir kenara bıraktık. Bizim yine tek derdimiz Uşakspor ve Uşaksporumuzun bu sezonki mücadelesinde en büyük destekçisi olmak.

Şahit olmaktayızki sezon başından beri futbolcularımız özverili bir mücadele içindeler. Geçen hafta aldığımız 3 puanı A*edspor karşısında perçinlemek istiyoruz. Tüm gücümüzle takımımızın yanında olduğumuzu göstermek için Cuma günü akşam saat 20:00’da tesislere gidiyoruz. Gelin hem cuma akşamı tesislerde hem de pazar günü tribünde Uşaksporumuzun sahipsiz olmadığını dosta düşmana gösterelim" diyerek taraftara çağrı yapılmıştı.

usak.jpg

Uşakspor tarafından yapılan açıklamada "Günaydın Uşakspor ailesi! Akşam 19.30'da huzur park önünde buluşup tesislere gidiyoruz. Tüm Uşak sevdalılarını bekliyoruz" diyerek akşam 19:30 için randevu verildi.