Uşaklı Muhammed güreşte Türkiye üçüncüsü oldu!

Uşak Sivaslı Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammed Özbay, Okul Sporları Gençler Serbest/Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3. oldu.
Uşaklı Muhammed güreşte Türkiye üçüncüsü oldu!

Uşaklı gençlerin spor alanında başarılarına yeni bir başarı daha eklendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2023-2024 Eğitim – Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Okul Sporları Gençler Serbest/Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası yapıldı. Tokat’ta gerçekleştirilen şampiyonada Uşak’ı temsil eden genç sporcu dereceye girerek madalya aldı.

TÜRKİYE 3. OLDU!

Okul Sporları Gençler Serbest/Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Uşak Sivaslı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Muhammed Özbay da mücadele etti. Rakiplerine karşı üstün bir performans ortaya koyan Muhammed Özbay Türkiye 3. olma başarını göstererek hocalarını, ailesini ve Uşaklıları gururlandırdı.

DAHA İYİSİNİ YAPABİLİR

Genç sporcu Muhammed Özbay’ın Türkiye şampiyonasında dereceye girmesi Uşak’ta da büyük bir memnuniyetle karşılandı. Genç sporcunun güreş sporuna yönelmesinde ve çalışmalarını yürütmesinde emeği geçen hocaları elde edilen sonuçtan gurur duyduklarını bildirerek çok daha yüksek başarıları elde edebilecek potansiyelin Muhammed Özbay’da olduğunu ve başarabileceğini dile getirdiler.

UŞAK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN TEBRİK MESAJI!

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü de bu başarı vesilesiyle bir tebrik mesajı yayınladı. 4-7 Ocak tarihleri arasında Tokat’ta yapılan Okul Sporları Gençler Serbest/Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3. olma başarısı gösteren Muhammed Özbay ve antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Bayram Küçükkırmızı Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tebrik edildi.

Uşak’ta okullarda spora karşı yeteneği olan gençlerin keşfedilip bu alanlara yönelmelerine yönelik çalışmalar meyvelerini vermeye devam ediyor. Bu konuda oldukça başarılı bir il olan Uşak’tan çok sayıda şampiyon sporcunun çıkması ve spor alanında Uşak’ın isminin Türkiye çapında daha fazla duyulması bekleniyor.