Uşaklı miniklerden büyük başarı! Kata Türkiye şampiyonu oldular

Uşak Karate Özlem Spor Kulübü Gaziantep'te düzenlenen Minikler Türkiye Karate Şampiyonasında birinci oldular. Uşak Valisi Ergün öğrencileri tebrik etti.
Uşaklı miniklerden büyük başarı! Kata Türkiye şampiyonu oldular

Uşak'ta sportif faaliyetler için verilen destekler tüm hızı ile devam ederken Uşaklı öğrencilerin başarıları göz dolduruyor. Son dönemde sporda çok sayıda branşta başarı ve madalya kazanılırken bu madalyalara bir yenisi daha eklendi.

Bu sene Gaziantep'te düzenlenen Minikler Türkiye Karate Şampiyonası büyük rekabete sahne olmuştu. Dereceye girmek isteyen öğrenciler birbirleri ile kıyasıya rekabete girerken Uşaklı miniklerin başarısı gururlandırdı. Uşak Valisi Turan Ergün turnuvada büyük başarıya imza atan öğrencileri tebrik etti.

UŞAK VALİSİ TURAN ERGÜN UŞAKLI MİNİKLERİ TEBRİK ETTİ!

Uşak Valisi Turan Ergün resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında elde ettikleri başarıdan ötürü Uşak Karate Özlem Spor Kulübü takımını tebrik etti.

basliksiz-2.jpg

Uşak Valisi Turan Ergün yapmış olduğu açıklamasında "Gaziantep'te yapılan Minikler Türkiye Karate Şampiyonasında 4 "Türkiye Şampiyonluğu", 1 Türkiye İkinciliği, 5 Türkiye üçüncülüğü alarak 8-9 Yaş Kız Takım Kata Türkiye Şampiyonu olan Uşak Karate Özlem Spor Kulübü'nün ve sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diyerek öğrencileri tebrik etti. Yeni başarılar için öğrencilerin eğitimlerine devam edilirken Uşak il genelinde sportif faaliyetlerin destekleneceği ifade edildi.