Uşaklı milli sporcularımız göğüsleri kabarttı!

Düzenlenen Türkiye şampiyonasında dereceye giren milli sporcularımız Slovenya'da ülkemizi temsil etmeye hak kazandılar...
Uşaklı milli sporcularımız göğüsleri kabarttı!

Türkiye Şampiyonası'nda başarıları ile tüm Uşak'ın göğsünü kabartan milli sporcularımız 15-21 Kasım tarihleri arasında Slovenya’da yapılacak olan “Ümit-Genç Ve U21 Balkan Karate Şampiyonasında” ülkemizi milli takım adına temsil etme hakkı kazanmıştı.

Düzenlenecek olan turnuvada Türkiye'nin başarı ile ter dökecek olan sporcularımız madalyalarla yurda dönmek için mücadele edecekler. Uşaklı gençlerin başarısı göz doldururken teknik heyette gençlerimizin başarılı olması için gerekli destek ve motivasyonu sağlıyor.

UŞAKLI GENÇLER MADALYA PEŞİNDE SLOVENYA'YA GİDİYOR!

Tüm Uşak'ın gurur duymasını sağlayan milli sporcularımız ve teknik yönetim madalya ya da madalyalar kazanmak için Slovenya'da düzenlenecek olan turnuvaya katılacaklar. Düzenlenecek olan turnuvada sporcularımız ve antrenörümüz en iyi dereceyi elde edebilmek için ter dökerken bizimde dualarımız gençlerimizle olacak.

mac.jpg

Türkiye Şampiyonasında derece elde ederek Balkan Şampiyonası Milli Takım Kadrosuna seçilen sporcularımız 15-21 Kasım tarihleri arasında Slovenya’da yapılacak olan “Ümit-Genç Ve U21 Balkan Karate Şampiyonasında” ülkemizi Milli Takım adına temsil edecek. Ayrıca bu müsabakada ilimizden Dinçer Güngör Milli Takım Teknik Kurul Üyesi olarak görevlendirildi.

Milli Takım Antrenörü - Milli Takım Teknik Kurul Üyesi : Dinçer Güngör

Milli Sporcu : Süleyman Aydemir

Milli Sporcu : Sude Naz Doğan

Milli Sporcu : Eşem Sude Tural

Milli Sporcu : Zehra Açıkgöz

Milli Sporcu : Sude Kaçar

Bizde usakgundem.com ailesi olarak turnuvada ülkemizi temsil edecek olan başta antrenörümüz Dinçer Güngör ve nezdinde tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz....