Uşaklı Ali Peker Türkiye Şampiyonu oldu

Mersin'de düzenlenen Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası kapsamında yarışan Ali Peker Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazanmayı başardı.
Uşaklı Ali Peker Türkiye Şampiyonu oldu

Türkiye genelinde turnuvalar ve şampiyonalar tüm hızı ile devam ederken bunlardan biride Mersin'de düzenlendi. Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası ile sporcular şampiyonluk kupasına erişmek için birbirleri ile yarışırken şampiyonada madalya kazanan isimlerden biride Uşaklı Ali Peker oldu.

Kariyerinde çok sayıda başarı, kupa ve madalya kazanmayı başaran Ali Peker düzenlenen turnuvada bu madalyalara bir yenisini daha eklemeyi başardı ve Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Uşaklı milli sporcumuz Ali Peker Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası büyük gülle atma kategorisinde elde ettiği skorla birincilik sırasına adını yazdırmayı başardı.

TÜRKİYE BÜYÜK GÜLLE ATMA ŞAMPİYONU ALİ PEKER OLDU!

Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası bu sene Mersin'de düzenlenirken gerçekleştirilen şampiyonaya farklı branşlarda yer alan çok sayıda isim katıldı. Büyük Gülle Atma kategorisinde yarışan Ali Peker bir kere daha madalyala uzanmayı başararak şampiyon oldu.

ali-peker-1.jpg

Uşak Valisi Turan Ergün şampiyon olan sporcumuzu tebrik ederek "Türkiye Atletizm Federasyonu'nun Mersin'de düzenlediği Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası'nda Büyükler Gülle Atma kategorisinde "Türkiye Şampiyonu! olan Uşak'lı milli sporcumuz Ali PEKER'di tebrir eder, başarılarının devamını dilerim" diyerek kendisine desteklerini sundu. Sporcumuz elde ettiği başarı ile bir kere daha Uşaklıların göğsünü kabartmayı başarırken milli sporcumuz başarı serisini devam ettirmiş oldu.