Uşaklı 2 sporcu ve 1 antrenör Avrupa yolcusu

Uşaklı 2 sporcu ve 1 antrenör 9, 10 ve 11 Şubat tarihinde Gürcistan'ın Tiflis kentinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için hazırlıklara başladı.
Uşaklı 2 sporcu ve 1 antrenör Avrupa yolcusu

Aktarılan son habere göre Süleyman Aydemir, Sude Kaçar ve Halit Dinçer Güngör Avrupa yoluna çıkacak. Çalışmalara ilk olarak İstanbul’da daha sonra da Erzurum’da devam edecek olan sporcular şubat ayında Gürcistan’a gidecek.

31 Ekim / 6 Kasım tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenen Ümit-Genç Ve U21 Türkiye Şampiyonası’nda Süleyman Aydemir tüm rakiplerini açık ara farkla yenerek Türkiye Şampiyonu olarak adını duyurmuştu. Diğer yandan da kariyerinde 2 Avrupa Şampiyonluğu,1 Avrupa İkinciliği ve 1 Dünya üçüncülüğü bulunan, Dünya puan sıralamasında birinci olan Uşaklı sporcu Süleyman Aydemir performansıyla tüm ilgileri üzerine toplayarak 07 Kasım 2023 Tarihinde Milli Takım seçmelerine katıldı.

MİLLİ SPORCU OLARAK ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Sporcu Sude Kaçar, Balıkesir’de düzenlenen Milli Takım seçmelerini kazanarak Şubat ayında Gürcistan’ın Tiflis kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi Milli Sporcu Olarak temsil etme hakkı kazanmıştı. Eleme turlarında rakiplerine fark atarak Türkiye üçüncüsü olarak adını duyuran Kaçar da Gürcistan'da boy gösterecek.

9-11 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA

Uşak’tan iki sporcunun da yarışacak olduğu 9-11 Şubat 2023 tarihlerinde Gürcistan’ın Tiflis kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası için Milli Takım Antrenörümüz Halit Dinçer Güngör, sporculardan Süleyman Aydemir ve Sude Kaçar hazırlıklara başladı.

Aktarılan son habere göre birinci hazırlık kampı İstanbul’da başlayan, ikinci hazırlık kampı Erzurum’da yapılacak kamp toplamda 2 ay sürecek.

Ülkemizi temsil edecek olan sporcularımıza Uşak Gündem olarak başarılar diliyoruz.